MVB Holding AB traineeprogram

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer snabbt men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är c:a 500 medarbetare med nio lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och region Trestad-Skaraborg.

Ledarskapsutbildning, personlig mentor och varierande arbetsuppgifter är grundpelarna i vårt traineeprogram för att utveckla dig till en framtida medarbetare. Programmet pågår i 18 månader och är uppdelat i fem block som innefattar produktion, inköp, kalkyl och ekonomi för att du ska få möjlighet att visa vad du kan prestera i olika situationer och grupper. Ledarskapsutbildningen sträcker sig över tolv månader med tio seminarier och avslutande diplomering. Din personliga mentor är en yngre medarbetare i företaget som har jobbat några år hos oss och kan ge dig stöd och vägledning under programmets gång. MVB bedriver projekt som bostäder, hotell, sjukvårdsbyggnader, kontorsanpassningar, hyresgästsanpassningar och skolor åt privata och kommersiella kunder. Uppdragen kan vara nybyggnationer, större ombyggnationer och stambyten.

Ansökan
MVB Öst AB, Stockholm:
hanna.beijer@mvbab.se

MVB Astor Bygg AB, Göteborg:
fredrik.bengtsson@mvbab.se

MVB Syd AB, Malmö:
par.ottosson@mvbab.se
linda.lanhed@mvbab.se

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mars 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning

Utland

Nej

Kontaktperson

MVB Öst AB: hanna.beijer@mvbab.se, MVB Astor Bygg AB: fredrik.bengtsson@mvbab.se, MVB Syd AB:, Malmö: par.ottosson@mvbab.se, linda.lanhed@mvbab.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.mvbab.se/jobba-hos-oss/student/trainee/

Följ oss i sociala media