MTR Graduate Programme

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Om MTR Graduate Programme
Vårt Graduate Programme kommer att skräddarsys utefter din bakgrund och de intressen du har i kombination med de möjligheter som finns hos oss. Under 24 spännande och utvecklande månader kommer du att få en helhetsbild av MTR- koncernen.

Du kommer att lära känna våra olika verksamheter samt förstå de olika utmaningarna och likheterna. Programmet består av fyra block där du under 6-månaders perioder blir del av ett affärsområde och fördjupar dig i viktiga arbetsuppgifter som bidrar till MTR:s utveckling och framgång. Ett av dessa block är i någon av våra verksamheter utomlands, till exempel i Hong Kong, Australien eller London.

Under programmets gång kommer du även att få delta i olika utbildnings- och utvecklingsaktiviteter som ska stötta dig i din utveckling till din framtida karriär hos oss. Dessa aktiviteter genomgår ni alla Graduates tillsammans.

Du erbjuds en anställning från programstart med önskan och ambitionen om en lång framtid tillsammans med dig. Givetvis kommer du att få en marknadsmässig lön med en löneutveckling som baseras på dina prestationer och ambitioner. De förmåner vi erbjuder dig som anställd är bland annat årskort inom SL-trafiken, Rikskortet, friskvårsbidrag och pensionslösning.

Utöver detta kommer du att arbeta i en vänlig miljö med kollegor som har hög kapacitet och där våra fyra värderingar genomsyrar allt vi gör: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat.

Vad vi söker från dig!
Vi söker dig som har en avslutad masterexamen eller motsvarande inom de senaste 2 åren. Vi ser framför oss att våra Graduates kommer från lite olika utbildningsbakgrunder som till exempel engineering, business management, finance, teknik, HR, kommunikation och IT, men vi är även öppna för andra inriktningar. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift professionellt och ha mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Du kommer till oss med en stark analytisk ådra, stort driv och strategisk förmåga till de utmaningar som blir del av din vardag hos oss. Du har förmågan och viljan att driva förändring i en verksamhet som systematiskt arbetar med ständig utveckling och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta verksamhetsnära vilket innebär att det är viktigt att du skapar långsiktiga relationer, är lyhörd och kommunikativ.

Arbetsinnehållet är varierat och du erbjuds goda möjligheter att genom egna initiativ påverka din personliga utveckling och framtid inom MTR.

Certified

Programinformation

Ansök senast

November 2024

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

En avslutad masterexamen eller motsvarande inom de senaste 2 åren, inom olika utbildningsområden.

Utland

Delvis i utlandet

Kontaktperson

Alexandra Påhlman HR Business Partner, alexandra.pahlman@mtr.se, 076-641 12 48

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.mtrnordic.se/

Följ oss i sociala media