Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Traineeguiden Förstasidan 1040x390.png
MTR_logobox_RGB (2).jpg

MTR Graduate Programme

Att vara med och utveckla hållbara samhällen och en hållbar framtid. Att bidra med innovativa lösningar genom att utmana gamla sanningar. Att vara med och påverka invånarna och besökarna i de nordiska städerna och möjliggöra mobilitet mellan dessa.

MTR är ett av världens ledande järnvägsföretag med 12,6 miljoner genomförda resor varje vardag och 45 000 medarbetare på tre kontinenter och ansvar för 11 transportsystem. MTR driver, utvecklar och bygger tunnelbana, pendeltåg och snabbtåg – samt tillhörande infrastruktur, stationer, bostäder och handel. Företaget grundades i Hongkong 1975 och är noterat på Hongkong-börsen sedan år 2000.

Norden är utpekat som ett av koncernens tillväxtområden. MTR Nordic Group har idag framförallt verksamhet i Stockholm och driver både tunnelbanan och pendeltågen samt utför underhåll på fordon. Via MTRX erbjuder MTR resor mellan Stockholm och Göteborg.

Vill du vara med och forma framtidens hållbara städer med kollektivtrafiken i centrum?
Vårt Graduate Programme kommer att skräddarsys individuellt utefter den bakgrund du har med dig och de intressen du har i kombination med de möjligheter som finns hos oss. Programmet består av fyra spännande och utvecklande 6-månadersblock. Du får en möjlighet att fördjupa dig inom ett viktigt område, får en helhetsbild av MTR- koncernen och fördjupar dig i viktiga arbetsuppgifter som bidrar till MTR:s utveckling och framgång. Det ingår en rad utbildnings- och utvecklingsaktiviteter i programmet som du genomgår tillsammans med övriga Graduates.

Vi erbjuder:
Du erbjuds en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader från programstart med önskan och ambitionen om en lång framtid tillsammans med dig. Programmet är på heltid. Givetvis kommer du att få en marknadsmässig lön med en löneutveckling som baseras på dina prestationer och ambitioner. De förmåner vi erbjuder dig som anställd är bland annat årskort inom SL-trafiken, Rikskortet, friskvårsbidrag, massage och pensionslösning. Du kommer att vara del av en vänlig miljö med kollegor som har hög kapacitet och där våra fyra värderingar genomsyrar allt vi gör: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har en avslutad masterexamen eller motsvarande de senaste 2 åren och ser framför oss att våra Graduates kommer från lite olika utbildningsbakgrunder som till exempel engineering, business management, finance, teknik, HR, kommunikation och IT. Vi är även öppna för andra inriktningar. Den gemensamma nämnaren är en stark analytisk ådra, stort driv och strategisk förmåga till de utmaningar som blir del av din vardag hos oss. Du har förmågan och viljan att driva förändring i en verksamhet som systematiskt arbetar med ständig utveckling och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta verksamhetsnära vilket innebär att det är viktigt att du skapar långsiktiga relationer, är lyhörd och kommunikativ.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt hösten 2022

Tillträde

Eventuellt januari 2023

Utbildning

Avslutad masterexamen eller motsvarande de senaste 2 åren

Utland

Ja, ett av fyra block är i utlandet (London, Hong Kong eller Australien)

Kontaktperson

Alexandra Påhlman, graduate@mtr.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.mtrnordic.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer