Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Moelvens traineeprogram

Moelven är en av Skandinaviens största trämekaniska koncerner med 3400 anställda, ca. 40 verksamheter i Norge och Sverige med en omsättning på 11 milliarder NOK.

Vill du också vara med och utveckla hållbara lösningar för industriell produktion i trä?
Som trainee jobbar du i våra värdeskapande processer. Här får du möjlighet att utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper från din utbildning, i samarbete med operativa och stöttande funktioner. Du har stor påverkanskraft och får goda kunskaper om branschen.

Hos oss kan du som individ göra stor skillnad för hela verksamheten genom din insats inom våra trämekaniska eller byggtekniska divisioner.

Under programmets 18 månader har du din arbetsplats på ett eller två av våra bolag.

Parallellt deltar du på ett kompetensutvecklingsprogram som ger dig god översikt över hela vår värdekedja från skog till världens högsta träbyggnad.

Du blir en del av vår svensk-norska traineegrupp, som kommer att dela många spännande upplevelser under traineetiden.

Vart finns traineetjänsterna 2021?
Som trainee i Moelven kan man bli placerad på lite olika platser, det beror på vilket behov verksamheten har och vilken profil du har. Matchningen sker under rekryteringsprocessen. Vi ger dig möjlighet att jobba i lokala verksamheter med stark skandinavisk identitet och en global marknad och vår ambition är att erbjuda en tillsvidareanställning efter avslutad traineeperiod.

Programinformation

Ansök senast

Februari 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Högskoleingenjör bygg, maskin, automatisering, industriell produktion eller liknande. Yrkeshögskola träteknisk

Utland

Sverige och/eller Norge

Kontaktperson

Jeanette Löfberg, +46101226688, jeanette.lofberg@moelven.com

Ansökan

Öppnar i november 2021

Startsidan

https://www.moelven.com/se/om-moelven/jobb/trainee-i-moelven/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer