Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Marginalen Traineeprogram 2021

Marginalen Bank skapar möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Vår vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid.

Marginalen Bank är i ett spännande skede med flertalet innovationssatsningar och satsningar på ny teknik. Marginalen Traineeprogram erbjuder dig därför en chans att vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och följa samt påverka riktningen för finansbranschen. Vi vill nu hitta dig som kan vara med och utveckla vår organisation ytterligare mot framtiden!

Vill du vara med och förändra finansbranschen?
Vi söker nu nya traineer till Marginalen Banks Traineeprogram med start september 2021. Vill du arbeta i en entreprenöriell organisation där dina idéer tas tillvara och där du kan göra verklig skillnad?

Om programmet
Programmet pågår under ett år där praktiska utmaningar varvas med utbildande aktiviteter för att du ska kunna lära känna Marginalen Bank och branschen på bästa tänkbara sätt. Som Trainee hos oss tillhör du en specifik funktion inom organisationen. Efter årets slut kan du välja att stanna i din funktion eller söka dig vidare inom Marginalen Bank.

Det kommer förekomma projekt inom ditt specialistområde samt strategiska verksamhetsöverskridande projekt där du får möjlighet att samarbeta med olika delar av organisationen. Programmet kommer därför ge dig en god grund att stå på och en stor chans att fortsätta utveckla både dig själv och organisationen. Självklart ser vi gärna att du utmanar oss kring framtidens finansbransch och vad som bör vara vårt nästa fokusområde. Hos oss kan du påverka både branschens och din egen framtid, bara du sätter gränserna!

Vem du är
Du är självgående och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är kommunikativ, flexibel och har en hög samarbetsförmåga. Du drivs av att skapa resultat och vill alltid hitta nya vägar att förbättra och utveckla. Vi ser även att du har en stark analytisk förmåga och alltid vill leverera hög kvalitet. Du är nyfiken och utmanar oss och branschen.

Kvalifikationer

  • Ett intresse för finansbranschen och dess utveckling i framtiden
  • En master- eller magisterexamen inom relevant område, t.ex. ingenjör, ekonomi, IT, Juridik eller HR.
  • Maximalt två års arbetslivserfarenhet efter examen
  • Meriterande erfarenheter såsom extrajobb, ideellt engagemang eller utbytesstudier
  • Flytande i både svenska och engelska i såväl tal- som skriftspråk

Programmet startar i september 2021. Ansökan sker via Marginalen Banks karriärsida och sista ansökningsdag är 31 januari 2021. Vi behandlar enbart fullständiga ansökningar, innehållande CV, personligt brev samt betygsutdrag. Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss på trainee@marginalen.se. Vi tar inte emot några ansökningar via e-mail. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 januari 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Master- eller magisterexamen inom relevant område, t.ex. ingenjör, ekonomi, IT, Juridik eller HR.

Utland

Nej

Kontaktperson

trainee@marginalen.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.marginalen.se/om-marginalen/karriar/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer