Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

student-trainee-1040x390-bara-kabba_heading_image_test2.jpeg
lidl logo 250x120.png

Lidls Traineeprogram

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med oss och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl. Våra nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar 12-18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Om traineeprogrammet
Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Alla våra traineeprogram inleds därför med utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. I nästa fas arbetar du med fokus på din huvudinriktning samt två delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med någon av dessa inriktningar:

  • Ekonomi
  • Marknadsföring och kommunikation
  • Bygg och fastighet

Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Det är mycket meriterande om dina kunskaper i tyska är goda, både i tal och skrift.

Ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde under våren 2022. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen maila till: jobbhk@lidl.se.

Certified

Programinformation

Ansök senast

21 oktober

Tillträde

Våren 2022

Utbildning

Akademisk examen, inriktning civilekonom eller civilingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

jobbhk@lidl.se

Ansökan

https://jobb.lidl.se/jobbsoek?page=1&filter=%7b%22contract_type%22:%5b%5d,%22employment_area%22:%5b%5d,%22entry_level%22:%5b%229%22%5d%7d&with_event=true

Startsidan

https://jobb.lidl.se/student

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer