Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

student-trainee-1040x390-bara-kabba_heading_image_test2.jpeg
lidl logo 250x120.png

Lidls Traineeprogram

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer!

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl. Våra nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar 12-18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Nationella program
Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Alla våra nationella traineeprogram inleds därför med utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. I nästa fas arbetar du med fokus på din huvudinriktning samt två delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med någon av dessa inriktningar:

  • IT
  • Ekonomi & Controlling
  • Marknadsföring och Kommunikation

Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Det är mycket meriterande om dina kunskaper i tyska är goda, både i tal och skrift.

Ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde under våren 2022. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Nästa ansökningsperiod är under hösten 2021 med start våren 2022. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen maila till: jobb@lidl.se.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2021

Tillträde

Våren 2022

Utbildning

Akademisk examen, inriktning civilekonom eller civilingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

jobbhk@lidl.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://jobb.lidl.se/student

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer