Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

webben.jpg
logotype-top.png

Lantmäteriets IT Trainee

Är du nyutexaminerad inom IT och vill jobba i teknikens framkant? Då har du alla möjligheter att rivstarta din karriär hos oss som IT-trainee. Du får utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. I år kan du söka Lantmäteriets IT-traineeprogram i Gävle och Kiruna.

Hos oss kommer du som trainee redan från första dagen att ingå i ett agilt team som är självständigt och har stort utrymme att välja lämpliga tekniker, verktyg och arbetssätt. Alla i teamet tar gemensamt ansvar för utveckling och drift av de applikationer som vi jobbar med. Lantmäteriet ger alla medarbetare stort förtroende och tillit. Som medarbetare hos oss är du med och bidrar till trivsel, känsla av trygghet och tillhörighet.

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser.

Det här är vad vi erbjuder:
Du kommer att gå IT-traineeprogrammet tillsammans med andra Systemutvecklare och systemtekniker där ni tillsammans kommer utvecklas och ni kommer att avsluta traineeprogrammet med ett gemensamt projekt. Som trainee hos oss kommer du att ha ett skräddarsytt program där du får möjligheten att bekanta dig med hela vår organisation. Våra erfarna kollegor kommer att vara ett stöd under din traineetid hos oss.

I IT-traineeprogrammet ingår också:

  • ett skräddarsytt program där introduktion, utbildning och praktik ingår
  • kurser i våra verktyg och miljöer
  • en fadder som kommer följa dig under hela din traineetid
  • möjlighet att delta i någon konferens eller liknande under traineetiden
  • en möjlighet att bekanta dig med Lantmäteriets hela organisation och verksamhet
  • ett unikt tillfälle att bygga nätverk som är till nytta för din fortsatta karriär

Torsdag den 4 februari kl.12:00 - 13:00 kommer vi att hålla en digital lunchföreläsning där vi kommer att berätta mer om vår verksamhet samt hur det är att vara trainee hos oss.
Anmäl dig senast den 3 februari till lunchföreläsningen via denna länk:
https://www.lantmateriet.se/IT-trainee

Vem kan söka?
Är du nyutexaminerad eller tar examen till våren inom IT och vill jobba i teknikens framkant? Även du som redan har en utbildning inom IT och har arbetat i upp till två år kan söka.

För systemutveckling till Gävle och Kiruna vill vi att du:
- är nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data.

För drift & infrastruktur till Gävle vill vi att du:
- är nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data, alternativt 2 år YH-utbildning inom relevant område.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

180 högskolepoäng inom IT/data eller minst 180 högskolepoäng inom IT/data, alternativt 2 år YH-utbildning inom relevant område

Utland

Nej

Kontaktperson

Kent Zetterberg (Gävle), Systemutveckling, 026-17 16 40; Per Ola Östblom (Gävle), Drift-och Infrastruktur, 026-63 33 84; Monica Zorraquin (Kiruna), Systemutveckling, 0980-670 56

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.lantmateriet.se

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer