Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Herobild trainee.jpg
Knowit-Digital-black.png

Knowit Academy

Är du nyutexaminerad eller vill få en nystart på karriären? Vi är ett av Nordens största konsultbolag inom digital kommunikation, management och it. På vårt traineeprogram, Knowit Academy, får du de bästa förutsättningarna att utvecklas och göra en spännande karriär som konsult.

Kickstarta din karriär som konsult
Knowit är en av Sveriges roligaste arbetsplatser där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss får du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Med en platt och decentraliserad organisation där beslutsvägarna är korta blir du sedd för dina initiativ, personliga engagemang och framsteg. Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a Difference. Together – visar vilken sorts företag vi vill vara. Du får både mentorskap, utbildning och anställning från dag ett. Allt för att du ska få en sån trygg och rolig start på din karriär som möjligt.

Populäraste konsultbolaget
Vi är mycket stolta över att våra medarbetare ger Knowit högsta betyg som arbetsplats och i flera år har vi blivit framröstade som bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen av Nordens unga yrkesverksamma akademiker inom IT.

Upplägg för traineeprogrammet Knowit Academy
Knowit Academy startar i höst med en gemensam uppstart i Stockholm då du lär känna de andra deltagarna i programmet och får en god inblick i konsultyrket. Du får förståelse för vår vision och hur vi arbetar för ett mänskligt och hållbart samhälle i våra kunduppdrag. Du får även utbildning och träning i affärsmannaskap och det personliga ledarskapet. Därefter får du möjlighet att inrikta dig på ditt specialistområde och vid avslutat program kommer du att vara redo att hoppa på ditt första kunduppdrag.

Välj bland olika kompetensinriktningar
Vi erbjuder flera olika kompetensinriktningar. Vid ansökan får du möjlighet att ange vilket/vilka områden som intresserar dig mest.

  • Digital marknadsföring
  • Digital strategi och analys
  • Konceptutveckling och digital design
  • Webb och e-handel
  • Design och användargränssnitt (UX)
  • Systemutveckling, back-end (C# .NET eller Java)
  • Webbutveckling, front-end (HTML, CSS och JavaScript)
  • Mobilutveckling för Android och iOS
  • Test och kvalitet

Traineeplatser runt om i Sverige
Vi finns på flera orter i Sverige och du söker till den ort du är intresserad av. På ansökningssidan till Knowit Academy ser du vilka orter som erbjuder traineeprogrammet.

Personlig mentor som stöttar dig hela vägen
Under hela din traineeperiod har du en dedikerad mentor som ger dig den stöttning och vägledning du behöver. Om det så gäller frågor kring konsultrollen eller våra rutiner på Knowit.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som gillar konsultlivets variation och att arbeta i teknikens framkant. Du är kanske är nyexaminerad från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Du kan också ha varit yrkesverksam under något år och vill ha en nystart på karriären. Vi ser att du som söker är ambitiös och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll och vill växa som människa.

Om Knowit
Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag.

Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 600 medarbetare representerade på 15 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Lediga jobb: knowit.se/jobb
Arbeta hos oss: knowit.se/karriar

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Högskole-, universitets- eller yrkesutbildning med inriktning på systemvetenskap, data, matematik, kommunikation och design eller annat relevant område.

Utland

Nej

Kontaktperson

Johan Brunlöf, johan.brunlof@knowit.se, Janna Palmgren, janna.palmgren@knowit.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.knowit.se/karriar/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer