Medium Screen 72 DPI-Vattenfall_Brand_Amsterdam_Model_Woman_Midlevel_02.png
vattenfall_logga.png

IT & Strategy Talent Programme

Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. For more than 100 years we have electrified industries, supplied energy to people's homes and modernised our way of living through innovation and cooperation. We now want to make fossil-free living possible within one generation.

Klimatförändringarna är en av mänsklighetens största utmaningar. En utmaning som helt har kommit att definiera vårt arbete på Vattenfall. Vi vet att framtidens energi kommer formas av morgondagens talanger. Nya innovationer och lösningar är avgörande för vårt mål om ett fossilfritt liv inom en generation. Vi letar därför efter framtidens talanger som kan hjälpa oss möta denna utmaning. Talanger som är intresserade av IT, strategiska lösningar och innovationer. Sök till vårt IT & Strategy talent programme och bidra till ett fossilfritt liv inom en generation.

Om TraineeProgrammet
Vill du ha ett jobb där du faktiskt kan påverka utvecklingen mot ett fossilfritt liv? Syftet med vårt nya traineeprogram med inriktning på IT och strategi är att utbilda personer som kan hjälpa oss att påskynda framstegen. Du kommer att arbeta med några av de mest spännande och viktiga projekt som genomförs i branschen. Inlärningskurvan är brant, men du får alla verktyg och allt stöd du behöver för att ta nästa steg i karriären. Har du de färdigheter, den fallenhet och den handlingskraft som krävs för att forma framtiden?

Snabbstarta din karriär på Vattenfall
Vi erbjuder dig ett tvåårigt program för snabb utveckling utformat utifrån dina individuella färdigheter och din personlighet i ett utmanande och internationell arbetsmiljö. För att kunna hjälpa dig med detta kommer du få ett strategisk utvecklingsplan med tydliga mål samt mentorstöd under hela programmet. Som en trainee på Vattenfall kommer du bli en heltidsanställd hos ett företag som prioriterar balans mellan arbete och privatliv. Du kommer att ha möjlighet att lära känna kollegor genom nätverkandet och internationella resor till Vattenfalls anläggningar i Europa.

Vem är du?

  • Nyutexaminerad eller med upp till två års arbetslivserfarenhet
  • Akademisk bakgrund inom teknik eller IT
  • Stark vilja att skapa förändring
  • Tycker om att lära dig genom att göra
  • Kan hantera en brant inlärningskurva
  • Strävar efter att leva mer klimatsmart
  • Kan resa regelbundet

Programinformation

Ansök senast

Våren 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Graduates holding an academic degree or equivalent as well as young talents working up to 2 years after your examination

Utland

Ja. delvis

Kontaktperson

Anna Appelgren, 072-717 44 83, anna.appelgren@vattenfall.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://link.traineeguiden.se/3dGTmyN

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer