Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

International trainee program

Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, solkraft, gaskraft och levererar fjärrvärme. Statkraft är ett globalt företag inom energihandel. Statkraft har 4500 anställda i 17 länder.

Om International Trainee Program
Målet med programmet är att utveckla unga talanger på bästa möjliga sätt och ge en allmän bild av hela vår verksamhet och värdekedja. Det är ett ettårigt program med tre olika arbetsrotationer på fyra månader, varav minst en kommer att vara utomlands. Programmet är anpassat till trainees bakgrund och enhetens kompetensbehov. Som trainee kommer du att delta i regelbundna kurser och sociala möten där traineegruppen träffas för att lära sig nya färdigheter och dela erfarenheter. Efter avslutat program erbjuds du en fast position på avdelningen där du kommer att fortsätta arbeta.

För mer information om International Trainee-programmet, vänligen besök vår webbplats.

Programinformation

Ansök senast

18 april 2021

Tillträde

1 september 2021

Utbildning

Du har utbildning på magisternivå med bra betyg och högst två års arbetserfarenhet efter avslutad magisterexamen.

Utland

Delvis

Kontaktperson

Gruppchef Elektro/IKT: Danne Lindman +46 70 260 77 41, danne.lindman@statkraft.com

Ansökan

https://statkraft.easycruit.com/vacancy/2641139/54490?iso=gb

Startsidan

https://www.statkraft.com/careers/students-and-graduates/international-trainee-program/

4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer