Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Ineras traineeprogram

2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter för att nå en god och jämlik hälsa och välfärd. På Inera är vi med och förverkligar den e-hälsovisionen. Med hjälp av smarta digitala lösningar kan verksamheterna effektiviseras och kostnader sänkas. Tjänsterna kan stödja kontakten mellan invånare och regioner – eller kommunverksamheter, samt ge medarbetare i verksamheterna effektiva arbetsverktyg. Idag utvecklar och förvaltar Inera ett flertal digitala tjänster, bland dem 1177 Vårdguiden, arkitektur- och infrastrukturtjänster, kunskap- och verksamhetsstöd. Läs mer om oss och våra tjänster på www.inera.se

Inera är ett högkompetent bolag där du kommer att bli en del av arbetet med att bygga upp välfärden genom digitalisering. Här får du lära dig om våra uppdrag, system och plattformar, vårt arbetssätt, den kultur vi eftersträvar och om utveckling och drift av våra tjänster. Ditt kontaktnät kommer att växa samtidigt som du får erfarenheter av IT-tjänsteutveckling och en bred bas att stå på för ditt kommande yrkesliv och din karriär.

Programmet inleds med att du tilldelas en mentor/handledare och en kontaktgrupp. Därpå börjar du introduceras i vad vi på Inera gör och hur vi arbetar, så att du blir förberedd på att vara en del av oss! Du kommer så småningom att integreras i arbetet så att du får möjlighet att lära dig hur allt fungerar i våra uppdrag. Du kommer att samarbeta med seniora specialister och få en insyn som inte många får, dessutom kommer du att få välja ut ett fokusområde som du kan koncentrera dig på. Du kommer att bli coachad och stöttad på din väg att axla ditt kommande arbetsliv! Ineras traineeprogram syftar till att få in din kompetens till våra uppdrag, men också lära upp dig inom vårt arbetsområde, så att vi tillsammans når målen för digitaliseringen av Sveriges välfärd. Hos oss får du möjlighet till värdefulla erfarenheter för ett arbetsliv med stora möjligheter.

Programinformation

Ansök senast

30 april 2021

Tillträde

1 september 2021

Utbildning

Akademisk examen (helt godkänd och avslutad utbildning på kandidat- eller masternivå) som civilingenjör, systemvetare, informatiker eller annat inom IT-området.

Utland

Nej

Kontaktperson

Nina Ingren, 070-327 70 30, nina.ingren@inera.se; Anne Rajala, 070-280 43 83, anne.rajala@inera.se

Ansökan

https://inera.workbuster.com/jobs/154088-sveriges-basta-traineeprogram-inom-digitalisering-och-e-halsa

Startsidan

https://www.inera.se

Följ oss i sociala media
4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer