Group Finance and Analytics Trainees

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga
initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som supply chain - partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi kallar oss Solutionists.”

I dag har Bufab-koncernen över 1900 anställda och 65 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt har vi upprätthållit mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Om traineeprogrammet
Som trainee hos oss erbjuder vi dig en verktygslåda för en framgångsrik karriär och ett nätverk som kan vara en livstid.

Vi ger dig utmaningar, utbildning, mentorskap och de verktyg du behöver för en spännande och lyckosam karriär hos oss.

Programmet inkluderar en introduktion med bland annat operativt arbete på flera av våra avdelningar och funktioner i Värnamo. Under traineeperioden kommer du parallellt med introduktionen att jobba med arbetsuppgifter antingen inom Group Finance eller Analytics då vi har två inriktningar på traineeprogrammet. Dessa arbetsuppgifter kommer att vara kopplade till din framtida roll på Bufab. Framtida områden du kommer att jobba med kan vara Treasury, Controlling och Accounting inom Group Finance spåret eller Analytics och Business Intelligence inom Analytics spåret.

Under traineeprogrammet kommer du att få möjlighet att delta i internationella nätverk med våra syskonbolag över hela världen.

Vår målsättning är att du på sikt ska kunna ta en ledande roll inom företaget, antingen som ledare eller som ansvarig/specialist för olika processer. Vi vill ge dig utrymme att både kunna påverka och förändra.

Bufabs traineeprogram är skräddarsytt för nyutexaminerade studenter och baserat på verkliga behov inom företaget. Vi kan därför erbjuda utmanande och intressanta tjänster efter programmets slut.

Programinformation

Ansök senast

30 september 2022

Tillträde

9 januari 2023

Utbildning

Masterutbildning inom ekonomi

Utland

Kontaktperson

Malin Tengelin, malin.tengelin@bufab.com

Ansökan

https://bufab.varbi.com/what:job/jobID:529009/?lang=se

Startsidan

https://www.bufab.com

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer