Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Sopra Steria - Graudate Program.png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Graduate Program

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling, projekt- och förändringsledning, systemutveckling, testning, drift och förvaltning av IT-system.

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Sopra Sterias Graduate Program har som mål att utveckla talangfulla studenter till marknadens vassaste konsulter inom digital transformation. Vi söker efter dig som önskar en kickstart på din karriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad.

Vi ger dig möjligheten att gå vårt Graduate Program som pågår mellan augusti och maj. Du får en anställning ifrån dag ett och programmet löper parallellt med ditt jobb som konsult. Det ger dig insikt i hur vi på Sopra Steria jobbar och tänker. Vårt mål är att utveckla dig till att bli en av marknadens vassaste konsulter.

Vi vill ge dig förutsättningar för att lyckas och utvecklas professionellt, och i programmet får du en gedigen introduktion samt vara med i flera projektarbeten. Hos oss är möjligheterna många och som Graduate kommer du att få jobba med samhällsnyttiga projekt och få ett bra stöd genom hela ditt första år i arbetslivet.

Inriktningar:

 • Utvecklare & applikationskonsult
 • Data Scientist/Engineer
 • Systemutvecklare
 • ServiceNow
 • Ledarskap och verksamhetsutveckling

VEM KAN SÖKA?
Vi letar efter dig med högre akademisk utbildning inom teknik, IT och/eller design. Du som söker älskar att fördjupa dig i teknologi och trivs med att jobba i team. För att bli en bra konsult bör du ha hög social förmåga och vara både en god lyssnare och en duktig kommunikatör.

Du är målinriktad och kan visa på att du klarar att förverkliga det du har bestämt dig för att göra, både genom studier och på fritiden. Vi ser gärna att du har visat kreativitet och engagemang genom att engagera dig i olika aktiviteter vid sidan om dina studier, såsom extraarbete, idrott eller studentkårsarbete.

VI KAN ERBJUDA DIG:

 • Ett unikt och spännande Graduate-år som ger dig en stark start i karriären
 • Mycket ansvar och variation av projekt hos några av branschens största och mest utmanande uppdragsgivare
 • Ett växande konsultbolag inom digitalisering och organisationsutveckling som tror och satsar på juniora konsulter
 • En engagerad och framåtlutad kultur med begåvade och roliga kollegor som coachar dig i ditt dagliga arbete
 • En arbetskultur där kunskapsdelning styr (Power of Sharing)
 • Möjlighet att vara med och representera Sopra Steria mot marknaden via olika event

HUR DU SÖKER
Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV och ett personligt brev. Specificera gärna vilken inriktning du främst är intresserad av.

Vår ansökningsperiod öppnar från och med den 16:e november 2020 och är öppen till och med den 14:e februari 2021. Vi går igenom ansökningar fortlöpande. Till starten i augusti 2021 har vi ett 20 tal platser till vårt program.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Petra Fekete via mail petra.fekete@soprasteria.com

Rekryteringsprocessen består av telefonintervju, logiktest samt intervjuer på plats med både rekryterande chef och HR.

Certified

Programinformation

Ansök senast

November 2021

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Bachelor- eller Masterexamen inom eller med anknytning till IT.

Utland

Nej

Kontaktperson

Petra Fekete, 070 896 50 34, petra.fekete@soprasteria.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/graduate_program/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer