TietoEvry.png
TE Lockup RGB BLACK.png

Graduate Program

Visste du att du har med oss att göra nästan varje dag? När du tar ut pengar i en bankomat, swishar en kompis, när du köper en tågbiljett online eller när du får ett digitalt meddelande om att det är dags att hämta ut ett paket du beställt. Du har förmodligen använt våra lösningar fler än en gång, där teamet bakom kulisserna för dessa lösningar är ett stort gäng strateger, kodare, analytiker, branschexperter och framtidsentusiaster.

Vi är ett av Nordens ledande digitala tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle och våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. Våra över 24 000 medarbetare jobbar med alltifrån tjänster för datacenter och implementering av affärssystem, till expertrådgivning och AI. Framför allt är vi besatta av teknikens och digitaliseringens möjligheter, och att hjälpa människor dra nytta av det. Det är därför som vi kommer till jobbet varje dag. Och för att vi har så roligt tillsammans.

Om programmet
Vill du starta din karriär på ett av Nordens största Tech- och Konsultföretag? Som Graduate hos oss blir du en viktig del i att hjälpa oss att forma framtiden och det finns många möjligheter för dig som är i början av din karriär, ny-exad ingenjör eller ekonom.

Vad väljer du?
Vi vet att studierna inte alltid ger svar på vilken karriär som kommer passa just dig. För att underlätta ditt val erbjuder vårt Graduate program därför två olika inriktningar.

Inriktning IT/Tech med rotation
För dig som förälskat dig i mjukvaruutveckling och som söker förståelse för hela utvecklingsprocessen erbjuder programmet en inriktning bestående av tre olika block. Under ett innehållsrikt år jobbar du med krav, utveckling och test i tre olika kunduppdrag och specialiserar dig därefter inom ett av dessa områden. Inriktningen ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen.

Specialinriktning IT/Tech
Drömmen för dig som älskar tech. Du får arbeta med det senaste inom bland annat UX Design, AI, Robotics, Software Development (Java, .Net), Business Intelligence, och så mycket mer.

Programmets innehåll
Under programmet ges fortlöpande utbildningar inom flera områden. Dessa varvas med skarpa kunduppdrag, där du får kontinuerligt stöd från faddrar och kollegor, och digitala nätverksträffar med andra nordiska graduates. Graduateprogrammet startar två gånger om året – vår och höst.

För mer information om programmets inriktningar och respektive ansökningsdatum, se startsidan till höger. Ansökan går också att göra på följande länkar: Rotation Track och Specialist Track.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan öppnar i december

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Masters, MBA, M Sc., Ingenjör, Systemvetenskap, HR, Civilingenjör, IT, Ekonomi

Utland

Digitala nätverksträffar med andra nordiska graduates.

Kontaktperson

Nivedita Jaysingh Pawar, nivedita.jaysingh.pawar@tietoevry.com

Ansökan

Startsidan

https://www.tietoevry.com/en/campaigns/2022/graduate-program/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer