TietoEvry.png
TE Lockup RGB BLACK.png

Graduate Program

Visste du att du har med oss att göra nästan varje dag? När du tar ut pengar i en bankomat, swishar en kompis, när du köper en tågbiljett online eller när du får ett digitalt meddelande om att det är dags att hämta ut ett paket du beställt. Du har förmodligen använt våra lösningar fler än en gång, där teamet bakom kulisserna för dessa lösningar är ett stort gäng strateger, kodare, analytiker, branschexperter och framtidsentusiaster.

Vi är ett av Nordens ledande digitala tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle och våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. Våra över 24 000 medarbetare jobbar med alltifrån tjänster för datacenter och implementering av affärssystem, till expertrådgivning och AI. Framför allt är vi besatta av teknikens och digitaliseringens möjligheter, och att hjälpa människor dra nytta av det. Det är därför som vi kommer till jobbet varje dag. Och för att vi har så roligt tillsammans.

Om programmet
Vill du starta din karriär på ett av Nordens största tech- och konsultföretag? Som graduate hos oss blir du en viktig del i att hjälpa oss att forma framtiden och det finns många möjligheter för dig som är i början av din karriär, nyexad ingenjör eller ekonom.

Vad väljer du?
Vi vet att studierna inte alltid ger svar på vilken karriär som kommer passa just dig. För att underlätta ditt val erbjuder vårt graduateprogram därför två olika inriktningar – Tech track och Business track.

Tech track
Vi letar efter teknikintresserade personer att ansluta sig till vårt team! Utforska olika områden som webbutveckling, mobilapputveckling, AI, Java/.Net-programutveckling, affärsutveckling och mer.

Vad krävs? Minst en kandidatexamen inom specifika teknikrelaterade ämnen, till exempel programmering, dataengineering och informatik. Vi är också intresserade av bredare IT-relaterade kompetenser, som informationsvetenskap.

Business track
Är du en kommande graduate inom business eller ekonomi? Om du har erfarenhet eller kompetens inom dessa områden har vi spännande möjligheter som väntar på dig. Utforska områden som ERP, projektledning, affärsanalys och mer. Vi behöver specifikt graduates som dig!

Du bör ha minst en kandidatexamen inom ämnen relaterade till business/ekonomi

Programmets innehåll
Under programmet ges fortlöpande utbildningar inom flera områden. Dessa varvas med skarpa kunduppdrag, där du får kontinuerligt stöd från faddrar och kollegor, och digitala nätverksträffar med andra nordiska graduates. Graduateprogrammet börjar hösten 2024.

För mer information om programmets inriktningar och respektive ansökningsdatum, se startsidan till höger.

Certified

Programinformation

Ansök senast

13 november 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Masters, MBA, M Sc., Ingenjör, Systemvetenskap, HR, Civilingenjör, IT, Ekonomi

Utland

Digitala nätverksträffar med andra nordiska graduates.

Kontaktperson

Nivedita Jaysingh Pawar, nivedita.jaysingh.pawar@tietoevry.com

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3rf2G3v

Startsidan

https://www.tietoevry.com/en/careers/students/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer