Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Finansdepartementets traineeprogram

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 700 personer, varav 600 utomlands. Finansdepartementet, som är ett av elva departement, ansvarar för finanspolitiken och frågor som rör finansmarknad, internationellt ekonomiskt samarbete, förvaltningspolitik, län, kommuner och regioner, prognoser och nyckeltal, skatter, spelfrågor, konsumentfrågor samt statens budget.

Traineeprogrammet passar för dig som nyligen tagit din examen eller som precis är i början av din karriär inom ditt yrkesområde. Vi erbjuder dig en anställning samtidigt som du deltar i Finansdepartementets traineeprogram under nio månader. Du deltar i det ordinarie arbetet varvat med ett utbildningsprogram där det ingår studiebesök på myndigheter och besök vid EU:s institutioner.

Programinformation

Ansök senast

Ev. höst 2022

Tillträde

Ev. 2023

Utbildning

Utland

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer