Exsitecs traineeprogram

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd, e-handel och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, samt ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leverans.

Vi använder oss av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Sugar CRM, Litium, Microsoft Power BI, Mobigo och MediusFlow.

Vill du kickstarta din karriär hos Exsitec? Vi söker dig som vill hjälpa vår kunder att förbättra deras vardag, utvecklas tillsammans med oss och bli en del av vår starka gemenskap.

Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik konsult eller affärsutvecklare. Under sex månader, med start i augusti eller januari, blandas teori med praktik du då får en gedigen grund inom alla våra områden och vår verksamhet. Tidigt under programmet får du testa dina färdigheter genom att följa med din mentor i dennes vardag, samt ta del av skarpa och spännande kundprojekt. Utöver det får du specifik utbildning beroende på om du vill början din karriär som konsult eller affärsutvecklare.

Trainee konsult
Programmet ger dig utbildning och förståelse för de många faserna i införandet av ett modernt IT-stöd – kravhantering, design, konfigurering, anpassningar och integration. Du får en gedigen grund inom alla områden, samt väljer ett där du djupdyker och specialiserar dig.

  • Insikt här hjälper du våra kunder att få bättre insikt i sin verksamhet med hjälp av att visualisera data genom system som Qlik, PowerBi och Planacy.
  • Effektivitet här jobbar du med att förbättra våra kunders kärnprocesser genom införande av marknadsledande affärssystem såsom Visma och Medius.
  • Applikation och integrationsutveckling här jobbar du med utveckling och implementering av skräddarsydda lösningar för webbapplikationer, integrationer, drift och säkerhet.
  • Digitala affärer här hjälper du våra kunder med implementation, utveckling och strategi inom e-handel, CRM och digital marknadsföring.

Trainee affärsutvecklare
Genom ett lösningsorienterat angreppssätt lär du dig komplex värdebaserad försäljning. Du lär dig att identifiera långsiktiga och lönsamma samarbeten och affärsmöjligheter för att sedan driva dina egna säljprocesser från ax till limpa. Löpande under programmets gång coachas du även av en professionell säljcoach.

Förutom kundprojekt, mentorskap och utbildningar får du också en fantastisk gemenskap med resten av traineegruppen. Under traineeprogrammets gång besöker du våra olika kontor och deltar i projekt med olika kollegor där du snabbt bygger dig ett kontaktnät över hela Exsitec.

Vi tror att du har rätt perspektiv och kunskaper för att driva vår fortsatta utveckling framåt. Hos oss blir du en viktig del av teamet, vi tror på att växa tillsammans. Vi arbetar för att göra vardagen enklare, roligare och effektivare för våra kunder likväl för våra medarbetare. Tillsammans digitaliserar vi Norden!

Start januari och augusti 2023.

Vi rekryterar löpande och tillsätter platser efterhand, så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? Vi är beredda att satsa på dig.

Sista ansökningsdag
31 okt 2022 för start i januari
31 maj 2023 för start i augusti

Programinformation

Ansök senast

30 april 2023

Tillträde

Augusti 2023

Utbildning

Utbildning inom civilingenjör, civilekonom eller systemvetare

Utland

Delvis

Kontaktperson

Linn Alvin, 070-142 85 63, linn.alvin@exsitec.se

Ansökan

https://www.exsitec.se/karriar/traineeprogram

Startsidan

https://www.exsitec.se/karriar/traineeprogram

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer