Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Exsitecs traineeprogram

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, så som affärssystem, beslutsstöd och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Vi använder oss av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Mobigo och MediusFlow.

Vill du kickstarta din karriär hos Exsitec? Vi söker dig som vill hjälpa vår kunder att förbättra deras vardag, utvecklas tillsammans med oss och bli en del av vår starka gemenskap.

Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik konsult eller affärsutvecklare inom vårt erbjudande i affärssystem, beslutsstöd och digitalisering. Under sex månader, med start i augusti eller januari, blandas teori med praktik du då får en gedigen grund inom alla våra områden och vår verksamhet. Tidigt under programmet får du testa dina färdigheter genom att följa med din mentor i dennes vardag och ta del av skarpa och spännande kundprojekt. Utöver det får du specifik utbildning beroende på om du vill början din karriär som konsult eller affärsutvecklare.

Trainee konsult
Här väljer du att specialisera dig inom något av våra områden affärssystem, beslutsstöd eller digitalisering. Programmet ger dig utbildning och förståelse för de många faserna i införandet av ett modernt IT-stöd – kravhantering, design, konfigurering, anpassningar och integration.

Trainee affärsutvecklare
Genom ett lösningsorienterat angreppssätt lär du dig komplex värdebaserad försäljning. Du lär dig att identifiera långsiktiga och lönsamma samarbeten och affärsmöjligheter för att sedan driva dina egna säljprocesser från ax till limpa. Löpande under programmets gång coachas du även av en professionell säljcoach.

Förutom spännande kundprojekt, mentorskap och utbildningar får du också en fantastisk gemenskap med resten av traineegruppen. Under traineeprogrammets gång besöker du våra olika kontor och deltar i projekt med olika kollegor där du snabbt bygger dig ett kontaktnät över hela Exsitec.

Vi tror att du har rätt perspektiv och kunskaper för att driva vår fortsatta utveckling framåt. Hos oss blir du en viktig del av teamet, vi tror på att växa tillsammans. Vi arbetar för att göra vardagen enklare, roligare och effektivare för våra kunder och likväl för våra medarbetare. Tillsammans digitaliserar vi Sverige!

Start januari 2022 samt augusti 2022.
Vi rekryterar löpande och tillsätter platser efterhand, så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? Vi är beredda att satsa på dig!

Programinformation

Ansök senast

31 oktober 2021

Tillträde

Januari 2022

Utbildning

Utbildning inom civilingenjör, civilekonom eller systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Emma Billenius, 0733 - 10 36 01, emma.billenius@exsitec.se

Ansökan

https://karriar.exsitec.se/pages/exsitecs-traineeprogram-2021

Startsidan

https://karriar.exsitec.se/pages/exsitecs-traineeprogram-2020

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer