Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Dynabyte

Vi har tagit fram vårt traineeprogram för att du som är nyexaminerad snabbt ska kunna komma ut på spännande konsultuppdrag och briljera! Förutom tekniska färdigheter behöver en skicklig konsult också vara en duktig kommunikatör och vara trygg i att hålla professionella och effektiva möten.

Under dina sex månader som trainee på Dynabyte arbetar du med de senaste teknikerna i ett större kundprojekt där du och teamet sköter projektets hela utveckling med stöd av våra seniora utvecklare och mentorer. I projektet arbetar vi med agil systemutveckling där fokus ligger på nära kundsamarbete och att du och teamet ska få erfarenhet av de metoder som ger bäst resultat för din uppdragsgivare. Parallellt med projektet deltar du regelbundet i flera utvecklande utbildningar och workshops som arrangeras av våra seniora konsulter.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt 2022

Tillträde

Eventuellt 2022

Utbildning

Civilingenjör, ingenjör, systemvetare

Utland

Nej

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer