Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Medium Screen 72 DPI-Vattenfall_Brand_Amsterdam_Model_Woman_Midlevel_02.png
vattenfall_logga.png

Digital Talent Programme

Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. For more than 100 years we have electrified industries, supplied energy to people's homes and modernised our way of living through innovation and cooperation. We now want to make fossil-free living possible within one generation.

Klimatförändringarna är en av mänsklighetens största utmaningar. En utmaning som helt har kommit att definiera vårt arbete på Vattenfall. Vi vet att framtidens energi kommer formas av morgondagens talanger. Nya digitala innovationer och lösningar är avgörande för vårt mål om ett fossilfritt liv inom en generation. Vi letar därför efter framtidens digitala talanger som kan hjälpa oss möta denna utmaning. Talanger som är intresserade av IT, digitala lösningar och innovationer. Sök till vårt Digital Talent programme och bidra till ett fossilfritt liv inom en generation.

Om programmet
Programmet startar i September 2021. Varje position är kopplad till en avdelning och en placeringsort. Därför har varje position sina egna specifika ansvarsområden och utmaningar. Du kommer dagligen att arbeta med dina kollegor på lokal och internationell nivå. Under uppdragen kommer du att lära känna andra affärsområden inom Vattenfall, både nationellt och internationellt.

Eftersom din utveckling är viktig för oss kommer du tillsammans med din chef välja uppdrag som för dig ger mest värde. Med inspiration och nya kunskaper kommer du vara väl förberedd för en framtida karriär på Vattenfall.

Vad vi erbjuder dig

 • Ett tolvmånadersprogram som börjar i september 2021
 • En utmanande, rolig och internationell arbetsmiljö
 • En tillsvidareanställning hos Vattenfall
 • Tre rotationsperioder där du får arbeta i olika delar inom Vattenfall IT och R&D
 • Möjligheten att arbeta och samarbeta med några av de bästa digitala talangerna

Kickstarta din nya innovativa karriär
Under talangprogrammet kommer vi att erbjuda dig det stöd du behöver, för vi är passionerade av att dela med oss av vår kunskap. Din chef och tidigare talanger kommer att vara där för att stödja dig på individuell basis. De kommer att vägleda dig så att du kan förbereda dig för din framtida karriär hos oss. Din personliga utveckling är en viktig del av programmet.

Personlig utvecklingsplan
Digital Talent programmet ger dig möjlighet att besöka olika delar av vår IT- och R&D-organisation, t.ex. i Sverige, Nederländerna, Tyskland och Polen. Du kommer att delta i internationella workshops under seminarieveckorna. Under dessa veckor kommer fokus att vara på både din individuella utveckling och på teamets utveckling. Dessutom kommer hackathon, huddles och längre uppdrag också att vara en del av programmet.

Vem är du?

 • Vi söker både nyutexaminerade med en akademisk examen eller motsvarande såväl som talanger som arbetat upp till 3 år efter examen
 • Du är intresserad av digitalisering, innovation, IT och kontinuerligt lärande
 • Vi söker talanger med ett kritiskt tänkande och som har förmåga att tillämpa ny innovativ teknik
 • Som lagspelare förstår du värdet av att bygga relationer
 • Du talar flytande engelska. För vissa tjänster krävs även andra språkkunskaper
 • Du är intresserad av att resa för kortare uppdrag

Tips! Läs de vanligaste och viktigaste frågorna och svaren om Vattenfalls traineeprogram: https://www.traineeguiden.se/article/frgor-och-svar-om-vattenfall

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Graduates holding an academic degree or equivalent as well as young talents working up to 3 years after your examination

Utland

Delvis, det ingår 3 assignments i programmet på högst 8 veckor

Kontaktperson

Anna Appelgren, +46727174483, anna.appelgren@vattenfall.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://careers.vattenfall.com/young-talents/digital-talent-programme/

Följ oss i sociala media