Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Cygate IT Akademi

Cygate erbjuder medelstora, stora företag och organisationer helhetslösningar inom data och telekommunikation. Vi väljer de bästa produkterna och tjänsterna via partnerskap med världens ledande it-leverantörer inom nätverk, säkerhet, molntjänster, server och lagring. Våra kunder finns inom alla branscher, i offentlig samt privat sektor. Sedan drygt 40 år är vi fortfarande övertygade om att långsiktighet, trivsel på jobbet och passion för it är rätt, därav vårt löfte till våra kunder och varandra att vara – Alltid där.

Genom Cygates IT Akademi kommer du att få möjlighet att utvecklas till konsult, projektledare eller arbeta med affärsutveckling inom IT-branschen. I

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt 2022

Tillträde

Eventuellt 2022

Utbildning

Examen från en teknisk högskoleutbildning eller har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen

Utland

Nej

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer