Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

CoreChange Traineeprogram

Om Corechange
CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där vilja, förtroende, enkelhet och kul är centralt för vårt nav.

Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Om programmet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och andra aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat team.

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

CoreChange Traineeprogram erbjuds i Stockholm och Göteborg med följande inriktningar:
Stockholm:

  • Business Solutions
  • Digital Management
  • Test Management

Göteborg:

  • Business Solutions
  • Digital Management

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Vi ser fram emot din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Vinter/våren 2022/2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Du har en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande utbildning inom till exempel industriell ekonomi, maskinteknik, datateknik, affärssystem eller systemvetenskap.

Utland

Nej

Kontaktperson

Lovisa Westerlund, trainee@corechange.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://corechange.se/traineebloggen/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer