CoreChange Traineeprogram

Om CoreChange
CoreChange är ett Management och IT-konsultföretag som brinner för förändring. Vi driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där vilja, förtroende, enkelhet och kul är centralt för vårt nav.

Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good.

Om programmet
Vårt traineeprogram ger dig som nyexaminerad en möjlighet att kickstarta din konsultkarriär. Under ditt år som trainee varvar vi konsultuppdrag med kurser och andra aktiviteter för att bygga ett starkt och sammansvetsat team.

På CoreChange tycker vi att det är väldigt viktigt att ha kul tillsammans, vilket såklart även avspeglar sig i traineeprogrammets upplägg där fokus ligger på att bygga en liten familj i CoreChange-familjen.

CoreChange Traineeprogram erbjuds i Stockholm med följande inriktningar:

  • Business Solutions
  • IT Management
  • Test Management
  • Bank, Finans & Försäkringar
  • Tech

Läs mer om de olika inriktningarna på vår hemsida eller via ansökningslänken.

Vem är du som söker?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss på CoreChange. Detta är traineeprogrammet för dig som rekordsnabbt vill utvecklas som konsult och få en gedigen bas att bygga din framtida konsultkarriär på.

Vi ser fram emot din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Vinter/Våren 2023/2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Du har en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande utbildning inom t.ex. industriell ekonomi, maskinteknik, datateknik, affärssystem eller systemvetenskap.

Utland

Nej

Kontaktperson

Lovisa Westerlund, trainee@corechange.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.corechange.se/sv/corechangenyheter/tag/trainee

TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer