ATG:s Traineeprogram

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider!

Under nio månader får du som Trainee utbildningsinsatser med fokus på både den personliga utvecklingen och verksamheten för att förstå hantverket och bygga nätverk. Du får arbeta innovativt i ett projektarbete som involverar verksamheten och har en dedikerad mentor under hela programmets gång. Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning med marknadsmässig lön och parallellt med programmet arbetar du i dina ordinarie arbetsuppgifter i den roll du anställs i. ATG:s Traineeprogram är certifierat av TraineeGuiden.

Som person är du lättlärd, kommunikativ, nyfiken, ambitiös och trivs med att arbeta i team. Du har en relevant högskole-, YH-, eller universitetsutbildning och förutom det är du förstås nyfiken på ATG:s framtidsresa och vill vara med och bidra till att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.

Du får:

  • Stöd för din personliga utvecklingen under programmets gång.
  • Fokus på verksamheten och att bygga stolthet och förståelse för hantverket.
  • Nätverksambygge över avdelningsgränserna.
  • Utveckla innovativt tänkande.
  • Dedikerad mentor.
Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar januari 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Relevant högskole-, YH-, eller universitetsutbildning. Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är en nödvändighet för att lyckas i ditt uppdrag som Trainee på ATG.

Utland

Nej

Kontaktperson

jointhegame@atg.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://omatg.se/trainee/

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer