Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

ATG:s Traineeprogram

ATG grundades 1974 med uppdraget att trygga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att erbjuda spel på ett ansvarsfullt sätt. Vi har sedan dess levererat spänning och underhållning med kvalitet till svenska folket, och det tänker vi fortsätta med. Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss medarbetare.

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga.

Genom ATG:s traineeprogram ger vi en unik inblick i vår resa mot visionen - att leverera världens bästa spelupplevelse.

Vill du starta din karriär hos oss?
Välkommen att ansöka till ATG:s 3:e traineeprogram.
Mer om trainee programmet hittar du på www.omatg.se.

70-20-10 procent, det är vårt koncept!
Programmet består av tre delar som löper parallellt under de nio månader som du är trainee hos oss.

70 %:
Merparten av tiden (ca 3-4 dagar/vecka) arbetar du tillsammans med ditt team, med arbetsuppgifter som är relevanta och kopplade till din roll. Du går utbildningar och kurser i vår digitala utbildningsplattform, och får varje dag stöd i din utveckling av din mentor.

20 %:
En del av tiden (ca 1dag/vecka) kommer du att arbeta ihop med de andra traineerna och skapa ett innovationsprojekt. Du får bredare kunskap och ökad förståelse för ATG:s verksamhet och utvecklas i din kommande roll. Du träffar mängder med intressanta personer att bygga nätverk med. Du lär dig och får en inblick i ATG:s processer och våra arbetssätt.

10 %:
Här får du förståelse och känsla för hela bolaget. Här jobbar du team buildande med hela företaget - har work shops, after works och du får gå vårt uppskattade onboarding-program.

Som trainee på ATG kommer du lära dig väldigt mycket, väldigt fort - men vi har samtidigt väldigt roligt tillsammans!
Vi har vår verksamhet i Stockholm, Bromma och Värtahamnen.
Du kan bli erbjuden en fastanställning efter avklarat traineeprogram.

Programinformation

Ansök senast

15 mars - 30 april 2021

Tillträde

1 september 2021

Utbildning

Bsc, Msc computer science, YH.

Utland

Kontaktperson

Helga Svensson, 070-508 80 73, helga.svensson@atg.se; Maria Olsson, 070-508 27 65, maria.olsson@atg.se

Ansökan

https://omatg.se/lediga-jobb/traineeprogram-pa-atg-borja-din-karriar-hos-oss/

Startsidan

https://omatg.se/trainee/

Följ oss i sociala media
4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer