Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Applicon Trainee

Applicon är ett fintech-bolag inom bank- och finanssektorn. Bolaget har under sina drygt 25 år samarbetat med åtskilliga banker och finansföretag i Norden. De 55 medarbetarna har bred erfarenhet av bank-, finans- och affärsprocesser, förvaltning, systemutveckling, implementation av standardsystem samt anpassning av internationella banksystem för de svenska och nordiska marknaderna. Vi ägs av isländska Origo.

Som trainee på Applicon får du under programmets 9 månader att tidigt arbeta i skarpa kundprojekt med erfarna kollegor varvat med utbildning och en noga utvald mentor finns som stöd och bollplank från första dagen. Vi är ett litet bolag med stora kunder vilket gör att vi kan erbjuda en miljö där du direkt blir synlig och kan göra skillnad och där du får jobba i väldigt spännande och ansvarsfulla uppdrag.

Du kommer att ingå i ett grymt team, verka inom roliga kunduppdrag och ständigt utvecklas!

Applicon Trainee är uppdelat i två block, som löper parallellt:
Block 1
ger dig kunskap om Applicons värld, bransch och verklighet. Det fokuserar på att du ska lära känna hela vår verksamhet, vår kultur och vad som är viktigt för oss. Du får träffa medarbetare inom alla verksamhetsområden vilket gör att du snabbt skapar relationer med kollegor i hela bolaget. Du kommer introduceras i teknik, system och lösningar som du kommer fördjupa dig i ytterligare under Block 2.

I Block 2 får du fördjupa dig inom ditt specialistområde. I höstens program kan du välja inriktning mot systemutveckling eller test och applikationsutveckling. Oavsett inriktning får du tidigt varva teoretisk utbildning med praktisk erfarenhet genom att delta i våra kundprojekt. Den teoretiska utbildningen är en mix av självstudier och handledarledda utbildningspass.

Din mentor finns hela tiden med i bakgrunden, redo att besvara frågor och stötta dig längs vägen.

Vi söker dig som:

  • Nyligen har tagit universitets/högskoleexamen som dataingenjör, data- och systemvetare eller inom ekonomi/affärssystem
  • Älskar programmering och/eller ERP-system
  • Tycker att bank- och finansbranschen verkar spännande
  • Är nyfiken, tar ansvar och tycker om att jobba i team
  • Har siktet inställt på att bli riktigt vass inom sitt område
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Hos oss får du, förutom en gedigen start på karriären, ett generöst förmånspaket och ett arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang, prestigelöshet och ansvar.

Vi vill att du blir en del av vårt team – vill du?

Antal platser: 2-4
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning
Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

20 januari 2022

Tillträde

29 augusti 2022

Utbildning

Dataingenjör, system- och datavetare, ekonomi - affärssystem

Utland

Nej

Kontaktperson

Kristin Häggström, 070-712 77 27, kristin.haggstrom@applicon.se

Ansökan

https://karriar.applicon.se/jobs/1469265-applicon-trainee-2022

Startsidan

https://www.applicon.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer