Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Applicon Trainee

Applicon är ett IT-bolag som i snart 25 år har arbetat med ett stort antal banker och finansföretag Sverige och Norden. Vi har bred erfarenhet av bank-, finans- och affärsprocesser, förvaltning, systemutveckling, implementation av standardsystem samt anpassning av internationella banksystem.

Att arbeta inom bank och finans innefattar ofta komplexa processer. Vi strävar därför efter att enkelhet ska genomsyra alla delar av vårt arbete - från hur vi uppfattas av kund till hur vi utvecklar och bygger vår programvara. För att lyckas med det krävs rätt kompetens och inställning. Vi är den lilla uppstickaren med de stora kunderna och vi är på jakt efter fler innovativa IT-talanger. Välkommen att följa med på vår resa att skapa framtidens bank- och finanslösningar!

Nu söker vi ambitiösa talanger till vårt spännande och intensiva traineeprogram för juniorer, Applicon Trainee.
Under programmets 9 månader blir du expert på Applicon och vår verksamhet, du får bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas i ditt arbete hos oss och bli en specialist inom området systemlösningar för Bank & Finans. Du får tidigt arbeta i skarpa kundprojekt med erfarna kollegor varvat med utbildning och en noga utvald mentor finns som stöd och bollplank från första dagen. Vi är ett litet bolag med stora kunder vilket gör att vi kan erbjuda en miljö där du direkt blir synlig och kan göra skillnad samtidigt som du får jobba med väldigt spännande och ansvarsfulla uppdrag.

Du kommer att få en väldigt eftertraktad kompetens, verka inom roliga kunduppdrag och ständigt utvecklas.

Applicon Trainee är uppdelat i två block, som löper parallellt:
Block 1 ger dig kunskap om Applicons värld, bransch och verklighet. Det fokuserar på att du ska lära känna hela vår verksamhet, vår kultur och vad som är viktigt för oss. Du får träffa medarbetare inom alla verksamhetsområden vilket gör att du snabbt skapar relationer med kollegor i hela bolaget. Du blir också introducerad till vår arbetsmetodik och vårt Applicon-unika konsultmannaskap, något vi är väldigt stolta över och ser som nyckelfaktor för både vår egen och våra kunders framgång.

I Block 2 får du fördjupa dig inom ditt specialistområde. I höstens program kan du välja inriktning mot systemutveckling eller applikationsutveckling och oavsett inriktning får du tidigt varva teoretisk utbildning med praktisk erfarenhet genom att delta i våra skarpa kundprojekt. Den teoretiska utbildningen är en mix av självstudier och handledarledda utbildningspass.

Din mentor finns hela tiden med i bakgrunden, redo att besvara frågor och stötta dig längs vägen.

Vi söker dig som:

  • Nyligen har tagit universitets/högskoleexamen som dataingenjör, data- och systemvetare, eller inom ekonomi – affärssystem
  • Är intresserad av programmering
  • Tycker att bank- och finansbranschen verkar spännande
  • Är nyfiken, tar ansvar och tycker om att jobba i team
  • Har siktet inställt på att bli en riktigt vass konsult
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Hos oss får du, förutom en gedigen start på karriären, ett generöst förmånspaket och ett arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och prestigelöshet. Vi vill ha roligt på jobbet och hittar alltid tid att göra sociala aktiviteter ihop, bl a har vi gemensam frukost på kontoret varje fredag. Vi sitter i ljusa, fina lokaler i Mood-gallerian mitt i centrala Stockholm.

Vi vill att du blir en del av vårt team – vill du?

Antal platser: 2-4
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning
Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Dataingenjör, system- och datavetare, ekonomi - affärssystem

Utland

Nej

Kontaktperson

Kristin Häggström, 070-712 77 27, kristin.haggstrom@applicon.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.applicon.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer