Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Allmännyttans traineeprogram

Fastighets Ab Förvaltaren
Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Med våra 150 medarbetare äger, utvecklar och förvaltare vi hyresrätter och lokaler. Vi bidrar till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.

Vårt traineeprogram
Vi erbjuder en traineetjänst inom verksamhetsutveckling som är inriktad på digitalisering. Målet med traineetjänsten är att lägga en bra grund att stå på inför fortsatt arbete inom fastighetsbranschen. Du får en unik insyn i företaget och möjlighet att vara en del av en organisation där det finns stort utrymme för att ta eget ansvar. Som trainee får du en helhetsbild av verksamheten genom att arbeta både nära kärnverksamheten och ledande befattningshavare. Du får möjligheten att delta i både operativt och strategiskt arbete med frågor som annars kräver lång erfarenhet. Det är en händelserik och omväxlande roll som ger dig en bra grund i din karriär. Har du driv och engagemang kommer du att utvecklas både yrkesmässigt och som person.

Huvuduppgiften i rollen ligger på verksamhetsutveckling med ett fokus på digitalisering. Rollen är dock inte IT-teknisk utan fokuserar på att förstå människors behov för att kunna omsätta det i praktiken och i processer.

Tjänsten tillhör avdelningen digitalisering som består av nio medarbetare. Traineetjänsten görs i samarbete med Allmännyttan och du kommer tillhöra en grupp som gör sin traineetjänst på andra bolag runt om i landet. I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa de andra traineerna. Traineeprogrammet ger dig en förståelse för hela verksamheten men också personlig utveckling och självinsikt. Utbildningsmodulerna förläggs både digitalt och fysiskt. Minst en av modulerna kommer att genomföras hos ett av Sveriges Allmännyttas medlemsföretag. Det ger dig möjligheter att bygga nätverk samtidigt som du får en förståelse för hur andra företag än ditt eget valt att organisera sig och arbeta.

För att maximera förutsättningarna för ditt lärande innehåller utbildningen också hemuppgifter och strukturerade uppföljningssamtal med din chef.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att stötta våra förvaltningsledare och verksamhetsutvecklare i olika projekt samt driva egna projekt.

Du medverkar bl.a. i arbete med att:

 • Samarbeta med verksamheten för att utveckla och ta fram nya arbetssätt och processer
 • Omsätta verksamhetens behov till faktiska kravspecifikationer
 • Ta fram analyser och statistik
 • Följa upp ställda krav gentemot leverantörer

Vem vi söker:
Ingen specifik utbildning men eftergymnasial utbildning som gett personen:

 • God systemvana
 • Intresse för digitalisering
 • God förmåga att ta in behov och omsätta till handling
 • God samarbetsförmåga och kan samarbeta med alla människor.
 • God analysförmåga
 • God förmåga att arbeta självgående
 • God förmåga att ta egna initiativ och driva processer.

Programinformation

Ansök senast

20 oktober 2021

Tillträde

Januari 2022

Utbildning

Eftergymnasial utbildning med god systemvana och intresse för digitalisering

Utland

Kontaktperson

För tjänsten: Magnus Löfgren, Chef digitalisering, Magnus.lofgren@forvaltaren.se, 08-706 91 79. För övrig kontakt: Malin Persson, HR-partner, Malin.persson@forvaltaren.se, 072-166 24 59

Ansökan

https://forvaltaren.varbi.com/se/what:job/jobID:426377/

Startsidan

https://www.sverigesallmannytta.se/akademi/allmannyttans-traineeprogram/for-traineer/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer