Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Allmännyttans Traineeprogram

Drivs du av passion, engagemang och vill känna dig stolt varje dag när du går hem från jobbet? Vill du vara en del av ett team som tillsammans bygger en hållbar stad för alla? Har du dessutom en akademisk examen i bagaget?

Allmännyttans eget traineeprogram ger dig en unik start på din karriär och förutsättningar att utvecklas till en nyckelspelare på ett allmännyttigt bostadsföretag oavsett om din inriktning är till exempel ekonomi, teknik, miljö, kommunikation eller samhällsansvar. Programmet ger dig en plattform att bygga nätverk och du får snabbt ett helhetsperspektiv på hur ett allmännyttigt bostadsföretag fungerar.

Traineeprogrammet pågår under ett år. Du anställs redan från början på ett av landets drygt 300 kommunala bostadsföretag för en specifik tjänst och har sedan din hemvist på det företaget under hela året. I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa traineer från andra delar av landet.

Traineeprogrammet ger dig en förståelse för hela verksamheten men också personlig utveckling och självinsikt. Utbildningsmodulerna förläggs både digitalt och på olika bostadsföretag runt om i Sverige. Det ger dig möjligheter att bygga nätverk samtidigt som du får en förståelse för hur andra företag än ditt eget valt att organisera sig och arbeta. För att maximera förutsättningarna för ditt lärande innehåller utbildningen också hemuppgifter och strukturerade uppföljningssamtal med din chef.

I traineeprogrammet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler:

  • Allmännyttans villkor
  • Omvärldsanalys & Affärsmannaskap
  • Kundrelationer
  • Fastighetsutveckling
  • Ledarskap & Medarbetarskap

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2022

Tillträde

Våren 2023

Utbildning

Akademisk utbildning eller nyanställd i Allmännyttan

Utland

Nej

Kontaktperson

Anna Treschow, 08-406 55 41, anna.treschow@sverigesallmannytta.se

Ansökan

Startsidan

https://www.sverigesallmannytta.se/akademi/allmannyttans-traineeprogram/for-traineer/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer