Allmännyttans Traineeprogram

Drivs du av passion, engagemang och vill känna dig stolt varje dag när du går hem från jobbet? Vill du vara en del av ett team som tillsammans bygger en hållbar stad för alla? Har du dessutom en akademisk examen i bagaget?

Allmännyttans eget traineeprogram ger dig en unik start på din karriär och förutsättningar att utvecklas till en nyckelspelare på ett allmännyttigt bostadsföretag oavsett om din inriktning är till exempel ekonomi, teknik, miljö, kommunikation eller samhällsansvar. Programmet ger dig en plattform att bygga nätverk och du får snabbt ett helhetsperspektiv på hur ett allmännyttigt bostadsföretag fungerar.

Traineeprogrammet pågår under ett år. Du anställs redan från början på ett av landets drygt 300 kommunala bostadsföretag för en specifik tjänst och har sedan din hemvist på det företaget under hela året. I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa traineer från andra delar av landet.

Traineeprogrammet ger dig en förståelse för hela verksamheten men också personlig utveckling och självinsikt. Utbildningsmodulerna förläggs både i Stockholm hos Sveriges Allmännyttta och på olika bostadsföretag runt om i Sverige. Det ger dig möjligheter att bygga nätverk samtidigt som du får en förståelse för hur andra företag än ditt eget valt att organisera sig och arbeta. För att maximera förutsättningarna för ditt lärande innehåller utbildningen också hemuppgifter och strukturerade uppföljningssamtal med din chef.

I traineeprogrammet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler:

  • Introduktion till Allmännyttan
  • Självledarskap & omvärldsanalys
  • Fastighetsutveckling och digitalisering
  • Kommunikation och social hållbarhet
  • Ledarskap

Programinformation

Ansök senast

Mer information kommer senare

Tillträde

Mer information kommer senare

Utbildning

Akademisk utbildning eller nyanställd i Allmännyttan

Utland

Nej

Kontaktperson

Frida Bravo, 08-406 55 12, frida.bravo@sverigesallmannytta.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sverigesallmannytta.se/vad-vi-gor/traineejobb-lockar-unga-till-fastighetsbranschen/

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer