Advania Traineeprogram Advance

Med fokus på långsiktiga relationer, ledande teknologier, moderna plattformslösningar och strategiska partnerskap gör vi det enkelt för företag och offentliga verksamheter att växa med IT. Vi erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat som förenklar våra kunders vardag. Det är vi bäst på. Advania Sverige består av ca 1400 stjärnor och är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur. För att vi ska kunna vårda vår unika företagskultur ska alla ledare och medarbetare känna både ägandeskap och mandat att göra vad de kan för att våra kunder ska fortsätta vara nöjda och växa tillsammans med oss. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Om traineeprogrammet
Vill du vara med och utveckla framtidens IT-tjänster som för samhället framåt? Tycker du om att arbeta i team och vill få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister? Är du redo att kickstarta din karriär inom IT/Tech och samtidigt ha en trygg onboarding? Då tror vi att
Advanias traineeprogram Advance är rätt för dig!

Som trainee på Advania
Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader får du som trainee en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din fortsatta karriär hos oss. Teoretiska utbildningar med certifieringar varvas med praktiskt konsultarbete med våra kunder. Förutom kompetenta kollegor och din närmsta chef får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete. Du får även stöttning av våra programansvariga som planerar, leder och följer upp programmet.

Utöver introduktionsveckor, som främst sker i Stockholm, lär vi känna varandra löpande under året genom bl.a. reflektionsövningar, gruppdiskussioner och andra roliga aktiviteter på olika kontor runt om i landet.

Du får inblick i Advanias samtliga affärsområden samt en specialisering inom ditt område. Vi erbjuder specialisering inom: Advanias hållbarhetsarbete, Cloud, IT-projektledning, IT-säkerhet/Informationssäkerhet, Nätverk/Server/Virtualisering, Robotic Process Automation, Systemutveckling och Sälj.

Redan från start är du anställd, som vilken annan medarbetare som helst, med sex månaders provanställning. Du får marknadsmässig lön och samma förmåner som andra anställda på Advania

Vi söker dig som:

  • Vid traineeprogrammets start i september 2023 är nyexaminerad från högskola eller universitet (minst 3 årig utbildning, 180 hp). Du kan även ha arbetat ca 1 år efter din examen.
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift.
  • Har en stark vilja och ambition att växa och utvecklas inom IT/Tech-branschen.
  • Ser möjligheter, bidrar med kreativa lösningar och vill förstå hur IT kan utveckla affärer och verksamheter.
  • Är en god lagkamrat och motiveras av att samarbeta nära dina kollegor.

Meriterande om du även har erfarenhet av:

  • Studentkår- eller föreningsarbete
  • Utlandsstudier
  • Yrkeserfarenhet inom IT eller ledarskap

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi gör urval löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Våra olikheter är det som skapar bättre arbetsmiljö och öppnar upp för kreativitet, innovation och ödmjukhet. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Kandidat- och/eller masterexamen inom IT/Tech

Utland

Nej

Kontaktperson

Rebecca Levy, 073-521 65 90, rebecca.levy@advania.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://jobb.advania.se/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer