Accelerator Program

Columbus är ett värdestyrt IT-konsultbolag med ca 1600 engagerade medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vi guidar våra kunder i deras digitala transformation. Idag har vi ett nära samarbete med Microsoft och i år blev vi Microsofts partner of the year inom D365 Finance & Operations, något vi såklart är superstolta över!

Vi jobbar i team och stöttar varandra i både framgång och motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet för oss. Det kan vara allt från hämtning och lämning på förskola till väntan av det där paketet som ska levereras hem ”någon gång mellan 10-19”. Vi är riktigt bra på att fira framgångar och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret. På Columbus har vi även trevliga förmåner för att stötta våra medarbetare, i livets alla stadier.

Accelerera din karriär inom Dynamics 365 hos Columbus!
Nu har Columbus Acceleratorprogram dragit i gång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig.

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid.

Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad erbjuder vi dig?
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 – ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nionde utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner.

Programmet fokuserar dels på:

  • Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik.
  • Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365, både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A
  • Kundprojekt där du får komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt

Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg.

Du får gärna ha jobbat något eller några år efter examen – det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande.

Utland

Nej

Kontaktperson

Miriam Fidler, 072-999 62 81, miriam.fidler@columbusglobal.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/accelerator-program-fast-lane-program-2023

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer