Absfront Traineeprogram 2024

Absfront är ett nischat och sammansvetsat konsult- och produktbolag som utvecklar kundresor! Vår nisch? Vi är experter på verksamhetsnära tjänster och CRM-lösningar baserade på Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement tillsammans med Azure Integrations och Power Platform.
Vi är ett av Sveriges mest expansiva IT-konsultföretag inom Dynamics365 CE och har snabbt blivit ett av de ledande företagen i vår nisch. Modigt, snabbt och målinriktat med snabba beslutsvägar och hög tillit till varandra. Med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm arbetar vi i många varierade och spännande projekt, med välkända företag och varumärken. Vi strävar efter allt vi gör, både internt och externt, ska genomsyras utav SHIFT - Samarbete, Hållbarhet, Individuell utveckling, Framkant och Transparens. Vi är vassa på det vi gör, och vi vill ha kul när vi gör det!

Absfront Traineeprogram 2024!
Tror du på ”learning-by-doing” och frihet under ansvar från start? Absfront söker nu trainees till vårt traineeprogram med start i augusti 2024! Under programmets sex månader får du kunskap om, och praktisk erfarenhet av allt ifrån Microsofts teknologier till självledarskap. Vi hjälper dig lägga grunden för en framtidssäker kunskap och attraktiv karriär, så att vi tillsammans kan göra skillnad för kunder och samhälle!

Programmets upplägg:
Vi startar programmet med åtta veckor av onboarding och internutbildning. Här får du inte bara en bred introduktion till Absfront, Microsofts CRM-plattform och agil metodik utan får även fördjupa dig i kundreseprocesser, automationer och integrationer. Utbildningspassen kommer att varvas med praktisk applicering, där du deltar på kundmöten, skuggar kollegor och även själv får känna på arbete mot kund. Efter de inledande veckorna kommer du gradvis, och med god hjälp av dina kollegor, slussas ut som junior konsult i våra kundprojekt eller vår interna produktutveckling.

Parallellt deltar du i koncernen CombinedX traineeprogram på sex månader tillsammans med trainees från våra systerbolag. Här får ni en gemensam utbildning som bland annat behandlar modernt ledarskap, kommunikation och hur man lyckas i konsultrollen. Utbildningarna sker två dagar i månaden på olika orter i Sverige. Utöver utbildningspassen hinner vi med trevliga middagar och aktiviteter tillsammans. Självklart avslutas traineeprogrammet med en gemensam Kick-out!

Vad händer sen?
Efter traineeprogrammet är vår ambition att du fortsätter i någon av följande roller:

Functional Consultant

  • Guidar våra kunder i CRM-implementationer, och agerar brygga mellan business och IT.
  • Konfigurerar och anpassar Dynamics CRM och Power Apps.
  • Håller i workshops och utbildningar för våra kunder.

Application Developer

  • Anpassar Dynamics CRM.
  • Skapar och editerar appar i Power Apps.
  • Utvecklar plugins.
  • Bygger integrationer med Microsoft Azure som plattform.

Vem är du?
Vi tror att du uppskattar frihet under ansvar och inte är rädd för att ta egna initiativ. Hos oss får du komma ut i arbete snabbt. En förutsättning för det är att du är kommunikativ, nyfiken och vill utmanas! Därtill söker vi dig som, när traineeprogrammet startar, har en master- eller kandidatexamen inom systemvetenskap, datavetenskap eller liknande.

Meriterande för denna tjänst är erfarenhet av exempelvis engagemang vid sidan av studierna, programmeringserfarenhet och kundsupport.

Blir du nyfiken?
Läs mer och ansök genom att klicka på länken till höger!

Programinformation

Ansök senast

15 mars 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Master- eller kandidatexamen inom IT, Datavetenskap, Systemvetare/IT, Business Analysis, Digitalisering eller liknande.

Utland

Nej

Kontaktperson

Maja Nilsson, 076-525 77 09, maja.nilsson@absfront.com

Ansökan

https://karriar.absfront.se/jobs/3477781-absfront-traineeprogram-2024

Startsidan

https://karriar.absfront.se/jobs/3477781-absfront-traineeprogram-2024

Följ oss i sociala media