Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

AB Karl Hedin Industri traineeprogram

AB Karl Hedin bygger en utbildningsplan utifrån individens förutsättningar, där målet är att utveckla den enskilda personens kompetens på bästa sätt. Det är det vi tror är styrkan med just vårt sätt att utbilda traineer. Vårt huvudmål med traineeprogrammet är att attrahera ungdomar och andra kompetenta personer till våra utbildningar och på så sätt bygga en konkurrenskraftig organisation på lång sikt.

Du som ska bli vår kommande Trainee kommer att få en unik chans att lära dig om hela vårt företag. Detta genom att få ta del i alla bolag, om vår kultur, vår historia och visioner, hur vi arbetar med ekonomi och affärssystem och hur vi tycker att en ledare inom AB Karl Hedin ska vara.

Programinformation

Ansök senast

Ansökan löpande

Tillträde

Start löpande

Utbildning

Jägmästare, Skogsmästare, Produktionstekniker/ingenjör, Industrielektriker, Bygg/konstruktionsingenjör

Utland

Nej

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer