Sveaskogs traineeprogram: IT + skog = SANT!

Sveaskog är Sveriges största skogsägare och ägs av svenska staten. Vår kärnverksamhet är att bruka skog och leverera timmer, massaved samt biobränsle. Utöver det utvecklar vi även skogen som en plats för fiske, jakt och andra naturupplevelser. Vi vill klimatanpassa skogsbruket och aktivt bidra till att nå svenska miljökvalitetsmål, Parisavtalet liksom EU:s klimatmål.

Som trainee hos oss har du chans att både få jobba, på riktigt, och lära dig mer om hållbart skogsbruk och om skogen som en levande och förnybar råvara och spännande framtidsprodukt. På köpet får du många trevliga kollegor i hela Sverige.

Vill du jobba med utmanande frågor som rör både digitalisering och skogsbruk samt kick-starta din karriär inom IT? Då är detta traineeprogram för dig.

Du kommer att lära känna bolagets alla verksamhetsområden genom såväl praktiska som teoretiska moment. Uppgifterna kommer att vara varierande och lärorika, med syfte att ta vara på just din kompetens. Målet är att du efter programmet ska känna att du har utvecklats både som person och i din blivande yrkesroll.

Programinformation

Ansök senast

9 februari 2023

Tillträde

16 augusti 2023

Utbildning

Systemvetare, ingenjör eller motsvarande

Utland

Nej

Kontaktperson

Lisa Liljenstrand, 070-300 14 88, lisa.liljenstrand@sveaskog.se

Ansökan

https://www.sveaskog.se/karriar/?jobid=233683

Startsidan

https://www.sveaskog.se/trainee/

Följ oss i sociala media