Sofigate Trainee

Sofigate är ett snabbt växande managementkonsultföretag som hjälper Nordens ledande bolag att lyckas med sina digitala transformationer. Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två affärsområden: Transformations och Platforms. Därigenom kan vi hjälpa våra kunder genom hela transformationen - från strategi, expertrådgivning, projekt- och förändringsledning till faktiskt införande av moderna cloudplattformar.

Är du intresserad av digital transformation och vill ha ett spännande jobb med engagerade kollegor?

Vi befinner oss just nu på vår största tillväxtresa någonsin där du har stor möjlighet att påverka samt föra egna initiativ som driver företaget framåt. Vårt traineeprogram erbjuder en trygg start på arbetslivet och möjlighet att snabbt utvecklas inom konsultyrket!

Traineeårets upplägg
Programmet rivstartar med noga utvalda kurser för att hjälpa dig att bygga en stabil grund som konsult. Du kommer i ett eller flera traineeprojekt, tillsammans med en dedikerad sponsor, driva projekt som bidrar till Sofigates företagsmål och involveras i strategi, affärsutveckling och marknadsföring. Ett stort fokus i programmet är att du ska få en aktiv roll i några av våra spännande kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att applicera det du lärt dig av utbildningarna och upptäcka flera områden och branscher. Under året har du alltid stöttning från din Team Lead, personliga mentor och erfarna kollegor.

Två inriktningar
Traineeprogrammet utgår ifrån Sofigates två affärsområden – Transformations och Platforms. Du väljer vilket spår du är mest intresserad av och vill utvecklas inom i din ansökan. Oavsett inriktning börjar alla traineer som en grupp och har majoriteten av kurserna gemensamt. Traineer inom Transformations är mer inriktade på våra ramverk inom strategi, styrning och projektledning. Traineer inom Platforms har en mer teknisk inriktning fokuserad på realisering av digitala transformationer genom implementationer av cloudplattformar

Vi satsar på välmående
Vi tror på vikten av att skapa en trivsam arbetsplats, en bra sammanhållning och att ha kul på jobbet. Vi månar om work-life-balance, flexibla arbetsstider och har i programmet ett stort fokus på sociala aktiviteter. Som trainee får du även möjlighet att besöka våra kollegor i Helsingfors, Malmö och Köpenhamn.

Vem söker vi?

  • Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller management-utbildning eller annan relevant utbildning med 0-1 års arbetslivserfarenhet
  • Utlandserfarenhet är meriterande
  • Du är intresserad av IT och digitalisering. Det är meriterande om det har varit en del av din utbildning eller om du har relevant arbetslivserfarenhet
  • Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat
  • Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult
  • Du är flytande i tal och skrift på både svenska och engelska
Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2024

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Master inom en ingenjörs-, ekonomi, IT- eller managementutbildning

Utland

Utlandsresor förekommer

Kontaktperson

trainee@sofigate.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sofigate.com/se/jobba-hos-oss/sofigate-trainee/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer