sj-3.1.jpg
300_sj-logo_logo_image_wide.png

SJ AB Management Trainee Program

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara resor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

SJs Traineeprogram – din biljett till ett fantastisk karriärresa!
Förbered dig för att stiga in i en värld där vi värdesätter din kunskap och där viljan att internt nätverka är nyckeln till framgång. SJs Traineeprogram är din entré till en ljus framtid där du kommer att bli mästare i att leverera högkvalitativa och hållbara produkter. Detta är inte bara ett program; utan ett fantastiskt sätt inleda din karriär på.

Vi erbjuder dig varierande uppgifter på både operativ och strategisk nivå. Vi sätter dig mitt i hjärtat av SJ och ger dig en djupdykning i vår verksamhet, produkter och affär. Detta är inte bara en introduktion; det är en fördjupning där du kommer att göra studiebesök i våra depåer eller inom koncernen, till exempel hos våra kollegor i Norge.

Din resa börjar omedelbart med egna uppdrag som är skapade för att slipa dina färdigheter inför en framtid där du är en ledande kraft hos oss. När du har avslutat ditt år som Trainee kommer vi att anpassa en heltidstjänst inom bolaget som är en perfekt matchning för båda. Hos SJ får du inte en anställning som vilken som helst, utan en trygg anställning med konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och ett brett sortiment av förmåner, inklusive friskvårdsbidrag och oerhört förmånliga privatresor med SJ.

Men SJ är inte bara ett företag - vi är en gemenskap med högt flygande ambitioner. Vi är vägvisare när det gäller att nå Sveriges klimatmål och definiera framtidens sätt att resa. För att trivas hos oss måste du tycka om att arbeta med förbättringsarbete, öppen för nya idéer, datadrivet med ständigt fokus mot kund och lösningar. Du är också en lagspelare som är helt övertygad om att framgång bärs fram av samarbete.

Sedan vi lanserade vårt Trainee program 2013 har vi dragit till oss de mest lysande studenterna från Sveriges mest framstående universitet. Ni är våra blivande stjärnor som hjälper oss stärka våra möjligheter att skapa tjänster och produkter som kommer att glänsa för morgondagens resenärer.

Om du är redo för att påbörja en rolig resa mot en lysande framtid, ta möjligheten och kliv ombord på vårt Traineeprogram. Vi ser fram emot att tillsammans skapa den resa som kommer att göra dig stolt över din karriär. Välkommen till SJ - Ditt Äventyr, Din Erfarenhet, Din Framtid!

Certified

Programinformation

Ansök senast

29 februari 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Civilingenjör med inriktning maskinteknik, elektroteknik, farkost, industriell ekonomi, logistik, IT/Data

Utland

Nej, men utlandsresor kan förekomma.

Kontaktperson

David Lang, david.lang@sj.se

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3u0YFkr

Startsidan

https://www.sj.se/sv/om/om-sj/jobba-pa-sj/student/traineeprogram.html

Följ oss i sociala media