Operational Leadership Development Program

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen eller att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Vi arbetar utifrån värderingarna respekt, ansvar, integritet och kreativitet. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda med hela produktionsprocessen, från gjuteri till montering. Utöver det har vi även bland annat IT, finans, HR, kvalitet och EHS i Emmaboda.

Nu söker vi dig som vill börja vårt treåriga traineeprogram till hösten 2024.

Om programmet
Målet med traineerogrammet är att utveckla dig till en framtida ledare till något av våra operativa områden. I programmet roterar du mellan olika verksamhetsområden där varje rotation sker med utgångspunkt från verksamhetens behov. Under programmets gång skaffar du dig färdigheter och erfarenhet inom ledarskap och du får en bred exponering för våra olika verksamhetsområden. Det kan till exempel vara inköp, Supply planning, tillverkning, hållbarhet, säkerhet, arbetsmiljö eller produktionsteknik. Det praktiska arbetet varvas även med utbildning, deltagare i vårt talangprogram samt Svenska handelskammarens traineeprogram. Du har även mentorsstöd för att vägleda dig genom programmet.

Programmet ingår i vårt globala ”Operation Leadership Development Program” där du kommer få möjlighet att knyta kontakt och utbyta erfarenheter med andra traineer inom Xylem, både lokalt i Emmaboda och globalt.

Du arbetar på vår moderna industrianläggning i Emmaboda och resor kan förekomma under programmets gång.

Programinformation

Ansök senast

Öppnar våren 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Högskoleexamen inom exempelvis Supply Chain, Industrial Engineering, Manufacturing Engineering, etc.

Utland

Delvis

Kontaktperson

Henrik Wolf, Teknikchef - Montering, 0471-24 72 81 eller Daniel Långberg, Rekryterare, 0471-24 74 57

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.xylem.com/en-us/careers/students-graduates/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer