Omegapoints Academy Professional Program

Omegapoint utvecklar framtiden. Vi är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäkerhet och cybersäker digitalisering. Vi växer och är idag ca 800 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås samt finns även i Köpenhamn och Oslo. Omegapoint bildades 2001 och är delvis medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling.

Är du intresserad av systemutveckling och programmering? Har du ett intresse för cybersäkerhet? Vill du jobba som konsult?
Omegapoints Academy Professional Program är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta inom säker applikationsutveckling och digitala lösningar. Vi erbjuder ett intensivt program som ger dig en gedigen kickstart i karriären samtidigt som du är anställd hos oss.

Vi önskar att du:

  • Är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik, informationsteknik, teknisk fysik eller motsvarande
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift

  • Är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och dela din kunskap med andra
  • Inte är rädd att utmana oss med dina tankar, kompetens och idéer

Intern utbildning och kundprojekt från första dagen!
Sedan 2011 har vi drivit vårt traineeprogram med ambitionen att under de 9 månader som programmet pågår ge dig erfarenhet och kunskap motsvarande 3 år i branschen. Helt enkelt en riktig kickstart i din karriär!

Vi börjar programmet med en hel vecka fullspäckad med utbildning och "gettogether" tillsammans med traineer från alla våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Umeå. Vi kallar den för vår Academy Week.

Under hela programmet tillhandahåller vi interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, testdriven utveckling, moderna webbtekniker och domändriven design. Utöver detta får du ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget varar i två månader och utförs tillsammans med övriga trainee-deltagare med handledning av erfarna konsulter.

Vad händer sedan?
Vi tror däremot inte att ovan räcker för att du ska vara nöjd!

Efter några månader är du redo för ditt första kunduppdrag. En speciellt utsedd mentor ger dig stöd under den första tiden och du kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan. Vi vet att du har potential, vi kan hjälpa dig att utveckla den.

Programmet pågår under 9 månader, där du redan efter 6 månader får en lönejustering. Vi varvar teoretisk utbildning med intressanta kunduppdrag där du samtidigt får stöd av Omegapoints mest erfarna konsulter och du kommer upptäcka att din inlärningskurva blir mycket brant där du hela tiden får stöd och hjälp från snälla kollegor.

Självfallet hoppas vi att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varför ska jag välja Omegapoint?
Hos oss blir du del i ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang! Vi värderar kunskap och utveckling på riktigt. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur!

På Omegapoint får du möjlighet att utvecklas dit du önskar med en individuell utformad kompetensplan, generös kompetensutvecklingsbudget samt stöd från din konsultchef och våra interna experter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

26 juni 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Datavetenskap, Datateknik, Informationsteknik, Teknisk fysik, Informationssäkerhet, IT-säkerhet.

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85, tatiana.decker@omegapoint.se

Ansökan

https://jobb.omegapoint.se/pages/student

Startsidan

https://jobb.omegapoint.se

Följ oss i sociala media