Traineeguiden Header.png
Traineeguiden Header - Logo.jpg

European Trainee Program

På Lime älskar vi Customer Relationship Management (CRM) och kundvård! Sedan 1990 har vi hjälpt företag att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar och är idag en av de största leverantörerna i Norden. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Vi är idag runt 400 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och har precis flyttats upp till Midcap på Nasdaq. Oroa dig inte, trots detta tar vi inte oss själva på för stort allvar.

Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är en av din viktigaste egenskaper? Om vi utöver detta erbjuder spännande produkter, smarta kollegor och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – låter det intressant? Toppen!

Vi är på jakt efter nya stjärnor till vårt European Trainee Program med start den 5 augusti 2024. Traineeprogrammet är en perfekt karriärmöjlighet för dig med entreprenörsanda och ett intresse för IT och tech.

Traineeprogrammet
Med vårt European Trainee Program erbjuder vi en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med två veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans med de andra traineerna från våra olika kontor runt om i Europa får du utbildning i din roll samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig, kombinerat med vidare utbildning. Traineeåret avrundas sedan med ett firande på ditt lokala kontor tillsammans med traineegänget för att fira att ni är klara med ert första år.

Är du vår nya stjärna?

Account Manager
Som Account Manager arbetar du med egen nyförsäljning och genom våra CRM-system hjälper du våra kunder att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidareutveckling av dina kunder. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av affärsutveckling och komplex försäljning.

Customer Success Manager
Som Customer Success Manager hjälper du våra kunder att växa, utvecklas och få ut det mesta av sin CRM-investering. Du jobbar proaktivt med att stärka relationer, skapa värde genom merförsäljning och aktivt motverka att våra kunder någonsin vill byta leverantör. Du driver en egen kundportfölj och får mycket frihet i hur du vill utforma din arbetsdag.

Technical Project Manager
Som Technical Project Manager får du en spännande blandning av kundkontakt och IT. Med stort fokus på processer hjälper du kunden hela vägen från att reda ut behov och anpassa våra system till att utbilda användarna i CRM. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till våra befintliga. Det skapar kundvård i världsklass!

Application Consultant
Som Application Consultant omvandlar du dagligen våra kunders problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Du kommer att jobba med kundnära programmering i våra produkter, allt från integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning och kontakt med slutanvändarna.

Software Engineer
Som Software Engineer lär du dig inte bara allt om våra system, du lär dig också hur man bygger dem! Du kommer snabbt in i våra utvecklingscykler och jobbar med testdriven utveckling, hållbar kod och CI/CD. Hos oss får du lära dig de viktigaste byggstenarna för mjukvaruutveckling under ledning av våra fantastiska kollegor.

Ansök idag! Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt person.

Välkommen till Lime!

Certified

Programinformation

Ansök senast

5 juni 2024

Tillträde

5 augusti 2024

Utbildning

Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom, eller motsvarande.

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Sara Åkesson, sara.akesson@lime.tech

Ansökan

https://jobs.lime-technologies.com/trainee/apply-for-the-european-trainee-program/

Startsidan

https://www.lime-technologies.se/trainee/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer