Ecophons Traineeprogram

Saint Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör.

Vi är en internationell grupp på cirka 1100 medarbetare, som arbetar från produktionsanläggningar i 8 länder och har interna säljorganisationer i 15 länder. Ecophon är en del av Saint-Gobain Group, med cirka 180 000 anställda över hela världen. Saint-Gobain är världsledande inom byggindustrin och har starkt fokus på hållbarhet och innovation.

Är du redo att ta det första steget mot en spännande karriär tillsammans med Saint Gobain Ecophon?
Vår vision är att vara globala ledare inom akustiska lösningar för inomhusmiljöer och vi brinner för att dela med oss ​​av vår kunskap eftersom vi vet hur våra produkter gör livet och arbetet bättre för människor. Hållbarhet är mer än ett ord – det är ett öppet löfte om att minimera vår miljöpåverkan i allt vi gör och detta är vi extra stolta över.

Nu kan du söka till Ecophons Traineeprogram. Ett program där du under 18 månader kommer att lära känna Ecophon och utveckla dina kunskaper inom bland annat produktion, logistik, marknadsföring och hållbarhet. Du kommer att få en gedigen grund inom alla våra områden och när det närmar sig slutet av programmet kommer du tillsammans med din mentor och verksamhetens chefer bestämma var du ska djupdyka och specialisera dig. Efter programmets slut kommer du att ha skaffat dig värdefull erfarenhet och kompetens för att fortsätta en spännande karriär inom Ecophon!

Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Hyllinge, men du kommer även ha möjlighet att genomföra del av programmet på site utomlands.

Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad (masternivå) och i början av din professionella karriär, med max 2 års arbetslivserfarenhet. Du är möjligen ingenjör, men då ”Openness” är ett av våra kärnvärden så får du gärna ansöka och motivera varför du är rätt person- även om du har en annan utbildningsbakgrund.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Delar våra kärnvärden - Passion, Responsibility och Openness, vilket även genomsyrar våra produkter, hur vi arbetar och beter oss som individer
  • Söker nya utvecklingsmöjligheter och ser dig själv i en ledarroll/specialistroll inom några år
  • Är trygg och hanterar nya situationer med nyfikenhet och entusiasm

För att lyckas som Trainee hos Ecophon är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Att arbeta strukturerat och ambitiöst mot givna eller egna mål ser du som stimulerande och en given del av ditt arbete.

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Master Degree

Utland

Delvis

Kontaktperson

Jill Moberger, 076-536 65 85, jill.moberger@ecophon.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ecophon.com/sv/about-ecophon/career/available-jobs/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer