consid_header-tg.se.png
Consid_logo_svarttext.png

Consid NextLevel Academy

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den, och ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning med fokus på IT inom områden som framförallt systemutveckling eller datavetenskap? Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för IT och är en sann entreprenörssjäl? Då är vårt program något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad till våren 2022 eller som har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram!

Consids traineeprogram startar i mitten av augusti 2022 på flera ställen i Sverige och pågår i 1,5 år. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Bredd & spets!
Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden enligt dina ambitioner, önskemål och marknadens behov. När programmet är avklarat kommer du vara specialist inom just det valda området genom diverse certifieringar, främst i olika grenar inom systemutveckling.

Vårt koncept är grundat i 3 block:
Traineeprogrammet är indelat i tre huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap. Utbildningar inom bland annat vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger.

Block 1
Terminen ger dig bland annat förståelse för vad som utmärker en bra konsult och vara framgångsrik i en ständigt föränderlig värld. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt i hur Consid arbetar, vilka kunder vi har och branscher vi verkar inom. Terminen består framförallt av en rad utvecklande, spännande och inspirerande föreläsningar från våra bästa konsulter med både teoretiska och praktiska moment hämtade ut verkligheten.

Block 2
Nu väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom, till exempel front- och backendutveckling, integrationer, cloud, DBA, UX/UI mm. Vill du till exempel gå mot webbutveckling och eHandel/content management är verktyg som EpiServer och SiteCore exempel på system du kommer jobba i. Ett viktigt mål med detta block är att certifiera samtliga traineer inom diverse områden.

Block 3
För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen ger dig möjlighet till fördjupad kunskap i projekt- och förändringsledning och samtidigt fortsätta att utveckla din kompetens och tekniska färdighet genom ytterligare fördjupning. Sista delen på programmet fokuserar även på affärsmässighet och entreprenörskap.

Kunduppdrag
Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Mentorskap
Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid #nextlevel Academy.

Ta chansen att kombinera teknik och management och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat arbeta på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 december 2022

Tillträde

30 januari 2023

Utbildning

Kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning, inom IT.

Utland

Nej

Kontaktperson

Oscar Puente, 076-130 31 91, oscar.puente@consid.se eller Elin Hoszek, 070-875 23 94, elin.hoszek@consid.se

Ansökan

https://consid.se/jobs/trainee/

Startsidan

https://www.consid.se/trainee