Bosch Graduate Specialist Program

– inom Service och Eftermarknad; Forskning och Utveckling samt Produktionsutveckling.
Hägglunds ingår sedan 2008 i Boschkoncernen genom Bosch Rexroth. Hos Hägglunds jobbar cirka 400 medarbetare och här möts det bästa av två världar: Det lokala och familjära i en internationell puls. Vi är lokaliserade nära Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten, men har också många kollegor som jobbar i andra delar av världen – vi finns där kunderna finns. Hos oss ryms alla funktioner under ett tak, från utveckling och produktion till försäljning och eftermarknad. Hägglunds utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem. Att utveckla ligger i vårt DNA, både när det handlar om Hägglunds produkter och våra medarbetare.

Ta chansen att kickstarta din karriär genom Bosch Graduate Specialist Program (GSP). Vi söker just nu kandidater till tre traineetjänster – inom Service och Eftermarknad; Forskning och Utveckling samt Produktionsutveckling. Traineeprogrammet är tvåårigt och startar under sommaren 2024. Programmet är uppdelat i flera perioder där du tjänstgör inom olika funktioner och avdelningar, varav minst en period är förlagd utomlands. Varje period kommer ge dig nya kunskaper och unika möjligheter att lära känna företaget på ett brett plan. GSP är en god grund för din framtida specialistkarriär hos oss!

Programmet ger dig unika möjligheter genom ett skräddarsytt program som matchar din kompetens och dina ambitioner med Hägglunds och Bosch Rexroths behov. Under programmets gång blir du kontinuerligt handledd av en personlig mentor som stöttar dig i din personliga och professionella utveckling. Du har goda chanser att bygga nätverk både i Sverige och utomlands, vilket blir viktigt i din framtida karriär inom Boschkoncernen.

Efter genomfört program erbjuds du en fortsatt anställning som passar dina intressen och ditt specialistområde.

Vi söker dig som nyligen har studerat på högskola eller universitet, alternativt avslutar dina studier sommaren 2024. Du har en examen inom maskinteknik, mekatronik, elektroteknik eller en jämförbar studieinriktning. Även du som har arbetat upp till två år efter examen är välkommen att ansöka.

Rollen passar dig som motiveras av personlig och professionell utveckling. Du har goda studieresultat samt höga yrkesmässiga ambitioner och ett stort personligt intresse för teknik och digitalisering.

Vi ser även att du:

  • är en kreativ person som tycker om att lösa tekniska problem,
  • är strukturerad, systematisk och duktig på att planera ditt arbete,
  • har starka kommunikationsfärdigheter och har lätt för att samarbeta och
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Programinformation

Ansök senast

29 februari 2024

Tillträde

Juni/juli/augusti 2024

Utbildning

Du har nyligen studerat på högskola eller universitet, alternativt avslutar dina studier sommaren 2024. Du har en examen inom maskinteknik, mekatronik, elektroteknik eller en jämförbar studieinriktning.

Utland

Delvis

Kontaktperson

Ida Renström, 0660-870 78, ida.renstrom@boschrexroth.se eller Peter Gimbergsson, 0660-870 07, peter.gimbergsson@boschrexroth.se

Ansökan

https://careers.smartrecruiters.com/BoschGroup/sweden

Startsidan

Följ oss i sociala media