Pearl Sverige

Pearl är Nordens ledande partner till världens största affärssystem, SAP och vi levererar den bästa teknologin, i kombination med branschkompetens och unik affärsförståelse. Pearl är ett konsultföretag som hjälper kunder att transformera affärsmodeller och processer genom att erbjuda en kombination av beprövad teknik och lösningar som stödjer framtida affärsbehov.

 

Pearl har verksamhet och kontor i Sverige, Norge, Lettland, Ukraina och Singapore. Hos oss finns många av de mest kompetenta konsulterna inom SAP och vi lägger stor vikt på att hålla oss uppdaterade inom ny teknik, smarta lösningar och affärsutveckling. Pearl-teamet med ledare och konsulter har en väldigt öppen och platt struktur vilket gör att vi har effektiva beslutsprocesser och lite byråkrati. Utöver en professionell affärsmiljö är det sociala en viktig del för oss och vi har årliga kickoffer och många sociala event.

 

Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk

Program från detta företag

6 dagar kvar. Pearl Sverige söker dig med utbildningen Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT. Programmet startar 14 augusti 2023 och har ansökan 3 februari 2023

Läs mer