TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

TraineePriset 2022

TraineePriset delades ut för tionde året i rad på TraineeDagen 2022, den 14 oktober. Kategorierna är Sveriges populäraste traineeprogram och Årets student.                              

Utmärkelsen delades ut på TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram. Sveriges populäraste traineeprogram valdes av de svenska toppstudenter som bjöds in på årets TraineeDagen. Studenterna anger i sin ansökan till TraineeDagen vilka av de drygt 200 svenska företag som har ett aktivt traineeprogram, som de helst skulle vilja gå traineeprogram hos.

1:a pris Volvo Group

Volvo Group tog för tredje året i rad hem förstapriset som Sveriges populäraste traineeprogram
och placerade sig även i topp 3 i samtliga kategorier.  Vi på TraineeGuiden säger stort grattis till ett fantastiskt traineeprogram! Foto: Gustav Gräll
 

2:a pris Ericsson

2:a platsen gick till Ericsson för tredje året i rad. Foto: Gustav Gräll
 

3:e pris Microsoft 

Microsoft tog hem 3:e platsen i TraineePriset 2022! Foto: Gustav Gräll


Årets student
TraineePriset Årets student delas ut av oss på TraineeGuiden i samarbete med AON som är experter på arbetspsykologisk testning. Med otroligt starka profiler och utbildningar samt med högsta poäng på AONs tester, var det i år inte bara en utan två personer som vann utmärkelsen Årets student! 

Vi säger stort grattis till Louise Johansson som pluggar Master på Linköpings Universitet i Industriell Ekonomi och Maskinteknik samt Friederike Stock som pluggar Master på Stockholms Universitet i Data/IT/systemvetenskap.

Friederike Stock. Foto: Gustav Gräll.  (Louise Johansson var sjuk vid fotograferingstillfället)


För press samt bilder:
Diana von Martens, Marknadsansvarig TraineeGuiden
070-091 90 44, diana.von.martens@traineeguiden.se

Foton finns tillgängliga högupplöst av samtliga prisvinnare.
Se hela listan över Sveriges Populäraste Traineeprogram 2022 HÄR.