Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Transportstyrelsen

Det finns inte många arbetsplatser som har ett så brett, spännande och viktigt uppdrag som vi på Transportstyrelsen. Med ansvar för att driva, övervaka och följa upp utvecklingen av den svenska transportsektorn bidrar vi tydligt till samhällsnyttan och arbetar med frågor som gör skillnad – oavsett om det är till sjöss, på land eller i luften.

Program från detta företag

27 dagar kvar. Transportstyrelsen söker dig med utbildningen Systemvetare, civilingenjör, högskoleingenjör, jurist, utbildning inom cyberförsvar/GU Cybersoldat, utbildning inom informationssäkerhet.. Programmet startar September 2022 och har ansökan 15 februari 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer