Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Stratsys

På Stratsys blir du del av ett spännande techbolag med engagerade medarbetare! Vi brinner för vår vision: att förenkla våra kunders arbetsliv med hjälp av våra smarta produkter och professionella tjänster. Våra produkter digitaliserar och förenklar våra kunders arbetsliv och hjälper dem att få mer ut av sina planer, projekt och strategier. Vi har produkter inom bland annat Strategic Management, GRC Management, Quality Management och Hållbarhet.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa inom en av de hetaste branscherna just nu? Vi söker ständigt nya stjärnor som vill vara med och bidra på vår fortsatta tillväxtresa! Nu inom ramen för vårt Stratsys SaaS Talent program!

Program från detta företag

7 dagar kvar. Stratsys söker dig med utbildningen Ekonomi/IT/Tech på kandidat eller masternivå. Programmet startar 23 augusti 2021 och har ansökan 30 juni 2021

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer