Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

MTR Nordic Group

Att vara med och utveckla hållbara samhällen och en hållbar framtid. Att bidra med innovativa lösningar genom att utmana gamla sanningar. Att vara med och påverka invånarna och besökarna i de nordiska städerna och möjliggöra mobilitet mellan dessa.

MTR är ett av världens ledande järnvägsföretag med 12,6 miljoner genomförda resor varje vardag och 45 000 medarbetare på tre kontinenter och ansvar för 11 transportsystem. MTR driver, utvecklar och bygger tunnelbana, pendeltåg och snabbtåg – samt tillhörande infrastruktur, stationer, bostäder och handel. Företaget grundades i Hongkong 1975 och är noterat på Hongkong-börsen sedan år 2000.

Norden är utpekat som ett av koncernens tillväxtområden. MTR Nordic Group har idag framförallt verksamhet i Stockholm och driver både tunnelbanan och pendeltågen samt utför underhåll på fordon. Via MTRX erbjuder MTR resor mellan Stockholm och Göteborg.

Program från detta företag

160 dagar kvar. MTR Nordic Group söker dig med utbildningen Avslutad masterexamen eller motsvarande de senaste 2 åren. Programmet startar Hösten 2022 och har ansökan Hösten 2021

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer