Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Lidl Sverige

Lidl – den stolta utmanaren

Sedan 2003 har Lidl pressat priserna i Sverige. Varje dag utmanar vi synen på att kvalitet måste kosta och vågar hitta våra egna vägar. Vi brinner för livsmedelshandel, men vi tänker hellre smart och nytt än fortsätter i gamla trötta hjulspår. Just att ifrågasätta och vilja testa nya lösningar har lett oss till stora framgångar. Kunderna älskar oss. Vi har idag närmare 200 svenska butiker, expanderar stadigt och finns representerade från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr.

Sammanlagt är vi över 3 000 engagerade kollegor inom Lidl Sverige. Hos oss tar vi ansvar och arbetar tillsammans i en mångkulturell och internationell miljö. Vi jobbar aktivt med att vidareutveckla oss, är starkt miljömedvetna och ser alltid till att ha kul tillsammans. Vi är stolta över vårt nybakade bröd, våra färska grönsaker och vår lokala mjölk.

Driftiga människor med hjärta
Det som kännetecknar oss på Lidl, oavsett om vi plockar upp varor i Ljusdalsbutiken eller jobbar som ekonomichef på huvudkontoret i Solna är att vi är ett driftigt gäng med hjärta. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tänka själv, samtidigt behöver du aldrig känna dig ensam eller utsatt. Runtomkring finns ett starkt och stöttande team av kollegor som hjälper till och arbetar tillsammans. Under åren har vi nämligen lärt oss att människor måste få tydlighet, trygghet och flexibilitet för att kunna växa till sin fulla potential. Självklart har vi också saker som kollektivavtal, marknadsmässiga löner och justa villkor på plats.

Våra karriärer tar inte stopp vid Sveriges gränser
Medan andra livsmedelskedjor bara kan erbjuda dig utveckling och arbetsmöjligheter inom Sveriges gränser, är vi ett tyskt, familjeägt bolag med butiker på 30 marknader. För dig som är hungrig, vill ha mycket ansvar och är intresserad av karriär finns det alla chanser att nå högt inom vår organisation. Så om du också tror på det smarta i att erbjuda mer mat för mindre, gillar att tänka nytt och ha roligt med dina arbetskamrater bör du söka dig till oss. Det låter nämligen som att du också är en stolt utmanare. Och det är något av det finaste man kan vara. Välkommen till Lidl! 

Program från detta företag

108 dagar kvar. Lidl Sverige söker dig med utbildningen Akademisk examen, inriktning civilekonom eller civilingenjör. Programmet startar Våren 2023 och har ansökan Hösten 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer