LFV

LFV är ett affärsverk med ett unikt uppdrag - att leverera säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart i alla beredskapslägen. Vi är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning och våra flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. Sedan LFV blev först i världen med flygledning på distans har vi fortsatt att driva digitalisering och innovation inom flera olika affärsområden. Vi erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklas med hjälp av teknik, forskning och internationella samarbeten. Med våra 1 100 anställda bidrar vi till att hitta smarta lösningar för morgondagens flygtrafik.

Program från detta företag

8 dagar kvar. LFV söker dig med utbildningen YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom IT, data, systemvetenskap, IT-säkerhet, elektronik, teknisk fysik eller liknande.. Programmet startar 30 januari 2023 och har ansökan 29 augusti - 2 oktober 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer