Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Dynabyte

Dynabyte är IT-konsultföretaget där vi brinner för ny teknik och kompetensutveckling! Att ständigt vidareutvecklas på individ- såväl som bolagsnivå är centralt för oss. Vi trivs med att ha roligt på jobbet och arbetar engagerat och medvetet med kompetensutveckling och kompetensspridning i form av bokcirklar, seminarier, konferenser, utbildningar, coaching, osv. Vi bjuder ofta och gärna in våra uppdragsgivare, samarbetspartners och branschvänner.

För unga, blivande konsulter driver vi ett uppskattat traineeprogram. Vi arbetar i spännande projekt för ledande och nytänkande uppdragsgivare som ställer höga krav på oss. Våra tekniska styrkor ligger inom utveckling i Java, .NET, systemintegration och olika former av webbutveckling. Vi är en strategisk partner i framkanten av ny teknik som utmanar våra uppdragsgivare till att våga se nya typer av lösningar för att uppnå sina affärsmål.

 

 

 

Program från detta företag

190 dagar kvar. Dynabyte söker dig med utbildningen Civilingenjör, ingenjör, systemvetare. Programmet startar Eventuellt 2021 och har ansökan Eventuellt 2021

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer