Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Bufab Sweden AB

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som supply chain - partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Kunderna finns både lokalt och globalt, framförallt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi är Solutionists.”

Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare i 28 länder och våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett entreprenöriellt företag. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977.

Program från detta företag

139 dagar kvar. Bufab Sweden AB söker dig med utbildningen Masterexamen inom relevant område, till exempel ekonomi, supply change management eller teknik. Examensår 2021 eller 2020.. Programmet startar Eventuellt 2022 och har ansökan Eventuellt 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer