Bufab International

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga
initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som supply chain - partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi kallar oss Solutionists.”

I dag har Bufab-koncernen över 1900 anställda och 65 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt har vi upprätthållit mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Program från detta företag

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer