Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Bufab International

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga
initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som supply chain - partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi kallar oss Solutionists.”

I dag har Bufab-koncernen över 1900 anställda och 65 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt har vi upprätthållit mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Program från detta företag

48 dagar kvar. Bufab International söker dig med utbildningen Masterutbildning inom ekonomi. Programmet startar 9 januari 2023 och har ansökan 30 september

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer