Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

ATG

ATG grundades 1974 med uppdraget att trygga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att erbjuda spel på ett ansvarsfullt sätt. Vi har sedan dess levererat spänning och underhållning med kvalitet till svenska folket, och det tänker vi fortsätta med. Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss medarbetare.

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. 

Genom ATG:s traineeprogram ger vi en unik inblick i vår resa mot visionen - att leverera världens bästa spelupplevelse. Vill du starta din karriär hos oss? Välkommen att ansöka till ATG:s traineeprogram 2021.

Program från detta företag

13 dagar kvar. ATG söker dig med utbildningen Bsc, Msc computer science, YH.. Programmet startar 1 september 2021 och har ansökan 15 mars - 30 april 2021

Läs mer
4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer