Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Applicon

Applicon är ett IT-bolag som i snart 25 år har arbetat med ett stort antal banker och finansföretag Sverige och Norden. Vi har bred erfarenhet av bank-, finans- och affärsprocesser, förvaltning, systemutveckling, implementation av standardsystem samt anpassning av internationella banksystem. Vårt tekniska kunnande och vana att jobba nära verksamheten i kombination med djup branscherfarenhet har gjort oss till specialister på IT-tjänster inom bank- och finans. Vår största tillgång är våra drygt 50 kompetenta och engagerade medarbetare som skapar värde både inom företaget och för våra kunder genom innovativa digitala lösningar. Sedan 2006 ägs Applicon Sverige av Origo, en isländsk, börsnoterad koncern och ledande leverantör av tjänster och lösningar inom informationsteknologi. Vi arbetar gemensamt med Origo i flera projekt och uppdrag. Att arbeta inom bank och finans innefattar ofta komplexa processer. Vi strävar därför efter att enkelhet ska genomsyra alla delar av vårt arbete - från hur vi uppfattas av kund till hur vi utvecklar och bygger vår programvara. För att lyckas med det krävs rätt kompetens och inställning.  Vi är den lilla uppstickaren med de stora kunderna och vi är på jakt efter fler innovativa IT-talanger. Välkommen att följa med på vår resa att skapa framtidens bank- och finanslösningar!

Program från detta företag

1 dagar kvar. Applicon söker dig med utbildningen Dataingenjör, system- och datavetare, ekonomi - affärssystem. Programmet startar 29 augusti 2022 och har ansökan 20 januari 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer