Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

Gå före i kön till drömjobbet!

Många av näringslivets mest ansedda ledare har börjat sin yrkesbana som traineer.

TRAINEEDAGEN 2021
Hela Sveriges traineekonferens , 15 oktober 2021
TraineeDagen är ditt smartaste sätt att kickstarta din framtida karriär. Här samlas representanter från Sveriges främsta företag för att informera om sina traineeprogram och träffa just dig.
Knyt ovärderliga kontakter och öka dina chanser att komma in på ett traineeprogram!


KICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM!
Det är dags att ta ditt viktigaste karriärsteg redan nu. Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig gratis till TraineeDagen idag för en chans till en plats. Träffa ABB, Ericsson, Tele2, SEB, Scania, Consid, Vattenfall, Arla, Siemens Energy, IBM, Hitachi ABB, SKF med flera!

Några av Sveriges absolut främsta företag söker efter topptalanger och vill träffa Dig under succéeventet TraineeDagen!VINN RESA TILL NEW YORK!
Genom att anmäla dig till TraineeDagen och slutföra din ansökan, är du med om att tävla om en resa till New York samt en garanterad plats på TraineeDagen. TraineeGuiden klimatkompenserar självklart!

URVAL 2 - SÖK SENAST 17 SEPTEMBER
Den 17 september stänger vi ansökan till TraineeDagen där hela din ansökan och tester ska vara klara, för chans till en plats. Efter det kommer vi att höra av oss till dig så snart som möjligt. Ju tidigare du gör klart dina tester, desto större chans att få en plats, då vi bjuder in löpande under tiden.

Begränsat antal platser! Ansök idag för större chans att få komma med. 

TraineeDagen 2021 hålls i år på digitala plattformar den 15 oktober. Välkommen att ansöka!

Läs mer och anmäl dig på TraineeDagen Stockholm 2021
Välkommen med din ansökan!
 

 

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer