Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

4.png

Gå före i kön till drömjobbet!

Många av näringslivets mest ansedda ledare har börjat sin yrkesbana som traineer.

TRAINEEDAGEN 2021
Hela Sveriges traineekonferens - på Waterfront Congress Centre, Stockholm, 15 oktober 2021. 

KICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM!
Det är dags att ta ditt viktigaste karriärsteg redan nu. Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig gratis till TraineeDagen idag för en chans till en plats. Träffa ABB, Ericsson, Tele2, SEB, Scania, Siemens Energy, IBM, Hitachi ABB, SKF med flera!

Några av Sveriges absolut främsta företag söker efter topptalanger och vill träffa Dig under succéeventet TraineeDagen!

VINN RESA TILL NEW YORK!
Genom att anmäla dig till TraineeDagen och slutföra din ansökan, är du med om att tävla om en resa till New York samt en garanterad plats på TraineeDagen. TraineeGuiden klimatkompenserar självklart!

URVAL 1 - SÖK SENAST 13 JUNI
Den 13 juni stänger vi urval 1, där du har störts chans till att få en plats. Då ska hela din ansökan och tester vara klara. Efter det kommer vi att höra av oss till dig så snart som möjligt. Ju tidigare du gör klart dina tester, desto större chans har du att få en plats, då inbjudningar skickas ut löpande. 

Begränsat antal platser! Ansök idag för större chans att få komma med. 

Läs mer och anmäl dig på TraineeDagen Stockholm 2021
Välkommen med din ansökan!

*Covid-19. Vi kommer att genomföra TraineeDagen 2021. Om pandemin förhindrar ett fysiskt event kommer vi att hålla TraineeDagen digitalt, med samma företag och samma utvalda studenter - så ansök så snart som möjligt!

 

Artikel

Relaterade artiklar

TraineePriset Header 2018.png

TraineePriset 2018

Läs mer
traineepriset.jpg

TraineePriset 2017

Läs mer

Traineepriset 2016

Läs mer

Traineedagens efterinsläpp

Läs mer

Traineedagens ansökan förlängd till 26 september

Läs mer
4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer